Necati Şaşmaz: Kurtlar Vadisi gerçekmiş!

Taksim Meydanı'nda 'Demokrasi Nöbeti'ne katılan Necati Şaşmaz, "Dizide 'Bunlar hayal ürünüdür' diye yazdım, ama bunlar gerçekmiş" dedi.

GİRİŞ 21.07.2016 09:24 GÜNCELLEME 21.07.2016 10:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişiminin ardından vatandaşlar meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Vatandaşlara bu nöbet yerlerinde bakanlar, belediye başkanları ve sanatçılar destek veriyor. Taksim Meydanı dün akşam da nöbet tutanların akınına uğradı. Burada İstanbul Belediye Başkanı Kadir topbaş ve 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz vatandaşlara destek verdi.

'BİRÇOK İNSANI KANDIRDILAR"
  
Ünlü oyuncu, "Saygıdeğer kardeşlerim, ağabeyim. Milli irademizi çiğnemeye çalıştılar. Demokrasimizi askıya almaya çalıştılar. Biz dimdik ayakta durduk. Bir tanktan diğer tankın altına atladık. Çok şükür durdu. Bunu durduran halkıma şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz bu demokrasi savaşında karşısında durdu ve onu ezdi. 'Gücümüzü bu demokrasiden alıyoruz' dedi. 'Hep bütünüz ve demokrasinin yanındayız' dedi. Onlar insan sever göründüler. Bir çok insanı Allah ile kandırdılar. Ama bugün biz gerçek yüzlerini gördük" şeklinde konuştu.

"ACI BİR GERÇEKMİŞ"

Necati Şaşmaz, "14'üncü yılına girecekti Kurtlar Vadisi. Yıllardır bu gerçeği anlatmaya çalışıyorduk. 'Bunlar hayal ürünüdür' diye yazdım. Bugün görüyoruz ki bunlar acı bir gerçekmiş. Biz bunları anlattık, anlatmaya devam edeceğiz. Bizler bir bütünüz. Her mahallede her sokakta soluduğumuz havada bizi özgürlüğümüzü hissediyoruz. Birliğimizi muhafaza edelim” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Sami 7 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz'da yaşanan kahramanlıkları anlatan, kaliteli bir dizi bekliyoruz. Filmi yapılabilecek o kadar çok kahramanlık var ki yüzlerce bölümlük senaryo çıkar...
    Cevapla
  • yasak 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadiside cemmatin urunu iyi dusunup bi geriye gidin anlarsiniz
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    biz zaten bu kurtlar vadisini hep gerçek olduğu için takip ettik yoksa çokta meraklı değildik vurmaya kırmaya,
    Cevapla
  • bozeren 7 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi hayal ürünüdür belki ama, itler vadisi gerçektir. hainler vadisi gerçektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber