Siverekli gazi "muradına erdi"

Siverek Kaymakamlığının çeyiz yardımında bulunduğu gazi Mehmet Çaral evlendi

Siverekli gazi "muradına erdi"
Siverekli gazi "muradına erdi"
GİRİŞ 19.04.2015 23:21 GÜNCELLEME 19.04.2015 23:21

Siverek Kaymakamlığının çeyiz yardımında bulunduğu gazi Mehmet Çaral, dünya evine girdi.

Vatani görevini yaptığı sırada nişanlı olan Çaral, 2 yıl önce Şırnak'ta terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada yaralandı. Sağ bacağı diz altında kesilen Çaral'ın evleneceğini öğrenen Kaymakam Hamza Erkal, geçen hafta gaziyi evinde ziyaret ederek beraberinde getirdiği çeyiz eşyalarını teslim etti.

Hazırlıkları tamamlayan gazi Çaral, Esmerçayır Mahallesi'ndeki düğün salonunda gerçekleştirilen ve Kaymakam Erkal ile 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Abdullah Özkantar'ın katıldığı törenle evlendi. Gelin ve damatla halay çeken Erkal ile Özkantar, çifte birer cumhuriyet altını taktı.

Erkal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada devlet olarak gazilerin yanında olduklarını söyledi.

Gazi Çaral'a önceden söz verdiklerini ve ona destek olduklarını anımsatan Erkal, şöyle konuştu:

"Gazimize yardım sözü vermiştik sözümüzü yerine getirdik, ev eşyalarının tamamını kaymakamlık olarak karşıladık. Bugün de onunun yanında olduğumuzu, onun devlete verdiği katkılardan dolayı devletinde her zaman onun yanında olduğunu göstermek amacıyla buradayız. Gazimiz, memlekete hizmet etmiş canını ortaya koymuş, bugün sağlığı yerinde. umut ediyorum ki bundan sonraki yaşamında vatana hayırlı evlatlar yetiştirir. Kendisini kutluyor, mutluluklar diliyorum."

Çaral da iyileşip hayatına devam ettiğini belirterek, "Devlet büyüklerim beni yalnız bırakmadı, her şey çok güzel, devlet büyüklerime teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır