İyileşir iyileşmez soluğu sahnede aldı

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, yaklaşık 3 ay önce kırdığı sol bacağının iyileşmesinin ardından soluğu 14'üncü Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde aldı.

İyileşir iyileşmez soluğu sahnede aldı
İyileşir iyileşmez soluğu sahnede aldı
GİRİŞ 06.07.2013 11:00 GÜNCELLEME 06.07.2013 11:00

Birbirinden güzel şarkılarla Büyükçekmecelileri mest eden Duru, güzelliğiyle de göz doldurdu. Güzelliği ve sesiyle yıllara meydan okuyan Türk pop müziğinin ünlü ismi Nükhet Duru, 14'üncü Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde sevenleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 ay önce sol ayak bileğini kıran ve uzun zamandır sahneye çıkmayan ünlü sanatçı, iyileştikten sonraki ilk konserini Büyükçekmecelilere verdi.

Giydiği Leopar desenli kıyafetiyle göz dolduran Nükhet Duru, güçlü sesiyle söylediği birbirinden güzel şarkılarla gönüllere hitap etti.

Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konser sonunda Duru'ya çiçek ve hediye takdim etti.

Büyükçekmece halkının ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Nükhet Duru, “10 yıl önce Büyükçekmeceli olacaktım ama param yetmedi” diyerek konsere katılanları kahkahaya boğdu.

Gece, konuk ülkelerin sergiledikleri yöresel danslarla sona erdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor