YESİ derneğinden çok önemli hukuk semineri

Sosyal yardımlarıyla son zamanlarda dikkat çeken YESİ Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği bu kez çok önemli bir programa imza atıyor.

YESİ derneğinden çok önemli hukuk semineri
YESİ derneğinden çok önemli hukuk semineri
GİRİŞ 01.04.2015 10:43 GÜNCELLEME 01.04.2015 15:43

Sosyal yardım ve kültürel faaliyetleri ile son zamanlarda dikkati çeken YESİ Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği  İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konseyi ‘nin destekleri ile Nisan ayı boyunca Hukuk Seminerleri düzenliyor. Alanında uzman hukukçularla Nisan ayı boyunca dört seminer düzenleyecek olan YESİ Derneği’nden Av. Oğuzhan Traş yaptığı açıklamada; “Mesleklerinde uzman hukukçular ile yeni nesiller arasında kurulacak bağın kuvvetlenmesi ve Türkiye’de yeni gelişmekte olan hukuk dallarında hem meslektaşlara hem de öğrencilere yönelik seminer düzenlediklerini.” belirtti.

Dört seminerden oluşan programda 06.04.2015 tarihinde İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans salonunda saat 14.00’de başlayacak ilk programda konuşmacılar New York Barosu ve İstanbul Barosu’na kayıtlı Av. Ramazan ARSLAN ve Londra Barosu ve İstanbul Barosu’na  kayıtlı Av. Ahmet  ENGİN Yurt Dışında Avukatlık, Yüksek Lisans Eğitimi ve Dil  Eğitimi konularında bilgi ve birikimlerini paylaşacaklardır.

İkinci seminer 13.04.2015 tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre Merkezinde saat 14.00’de başlayacak. Konuşmacılar İstanbul Barosu’na kayıtlı Av. Nesrin ÖZKAYA ile İstanbul İl Sağlık Müdürü Eski Yardımcısı İstanbul Barosu’na kayıtlı Av. Canbey AVŞAR Sağlık Hukukunda Malpraktis Davaları ile Ceza Tazminat ve Disiplin Sorumlulukları hakkında seminer düzenleyecektir.

Üçüncü Seminer 21.04.2015 tarihinde saat 14.00’de  Süleymaniye Kültür Merkezi’nde Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol kulüplerini CAS davalarında temsil eden Spor Hukuku Uzmanı Av. Mehmet Emin ÖZKURT ve yine Spor Hukuku Uzmanı Av. Şekip HARDAL Spor Hukukunun Güncel Sorunları Ve Çözüm Önerileri üzerine konferans vereceklerdir.

Dördüncü ve son seminer 27.04.2015 tarihinde İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans salonunda saat 14.00’de başlayacak olup, son yıllarda duymaya alışık olduğumuz ve ticaret hayatında sıkça karşılaşılan İflas Ve İflasın Ertelenmesindeki Doktrin Ve Uygulamaları hakkında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evren KOÇ ile İstanbul Adalet Komisyonunda Bilirkişi Ve Kayyım SMMM Mustafa KINACI konferans vereceklerdir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi