Yapı Kulübü'nden edebiyat etkinliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Yapı Kulübü tarafından 3 Mayıs 2011 Salı günü düzenlenen söyleşide şair, yazar ve radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu, AKÜ öğrencileriyle buluştu.

Yapı Kulübü'nden edebiyat etkinliği
Yapı Kulübü'nden edebiyat etkinliği
GİRİŞ 04.05.2011 13:45 GÜNCELLEME 04.05.2011 13:45


Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşide AKÜ Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Ergün, "Şimdiye kadar yapı alanında teknik konularla ilişkili bilimsel toplantı, konferans, söyleşi ve tanıtımların düzenlenmesine katkı sağlayan ve ev sahipliği yapan Yapı Kulübümüz, bugün düzenlediği etkinlikle teknik alan dışında, kültür ve edebiyat alanına da ilgili olduğunu göstermekte ve bunu da üniversitedeki öğrencilerimizle paylaşmaktadır" dedi. Yrd. Doç. Dr. Ergün, Kahraman Tazeoğlu’na teşekkür etti.

EĞİTİM ÖNEMLİ
Kahraman Tazeoğlu söyleşide hayata, şiire ve sevgiye dair düşüncelerini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Tazeoğlu, eğitimin önemli olduğunu ifade ettiği konuşmasında, eğitimin dünyayı ve insanı değiştireceğini söyledi.


Söyleşi sonunda, AKÜ Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Demir, Kahraman Tazeoğlu'na teşekkür ederek, plaket takdim etti. Etkinlik, Kahraman Tazeoğlu'nun, öğrenciler için kitaplarını imzalamasının ardından sona erdi.

 

Etkinliği düzenleyenYapı Kulübü Başkanı Merdan Törehan Turan Kahraman Tazeoğlu’na, Haber7com’a ve ulaşım sponsoru Anadolu Ulaşım A.Ş.’ye teşekkür  etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı