Mahkumlara Deprem Sergisi

Şanlıurfa F Tipi Kapalı Cezaevindeki mahkumlara yönelik Van Deprem sergisi açıldı.

Mahkumlara Deprem Sergisi
Mahkumlara Deprem Sergisi
GİRİŞ 15.12.2011 19:58 GÜNCELLEME 15.12.2011 19:58

Van’da yaşanan deprem felaketinde insanların feryatları, yüzlerindeki hüzün ve felaket bölgesinin hazın enkazından çıkan o anlar fotoğraf karelerine yansıdı.
 23 Ekim 2011tarihinde Van’da meydana gelen ve yüzlerce kişinin öldüğü depremle ilgili olarak; 15 aralık  da "İçimizdeki Van" isimli fotoğraf sergisi Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Yasin Küçük ve  Cezaevi Müdürü Akif Bakal'ın katkılarıyla, Şanlıurfa F tipi  kapalı  cezaevinde  resim sergisi açıldı.
Sivil Savunma Müdürlüğünde görev yapan Yasin Küçük'ün Van depreminde görev yaptığı sırada çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılışına Cezaevi 2. Müdürü, Bektaş Çelik ve Sivil Savunma ve Afet Koordinasyon Şanlıurfa İl Müdürü Mahmut Sönmez,  Kanalurfa  Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer ve Cezaevi ve Halk Eğitim eğitmenlerinden Funda Ateşoğlu katıldı.
Depremin korkunç yüzünü fotoğraf karelerine yansıdığı "İçimizdeki  Van Fotoğraf Sergisi" 1 hafta süreyle mahkumların ziyaretine açık kalacak.

Fotoğraf sanatçısı Yasin Küçük "İçimizdeki Van" Fotoğraf sergisini daha önce Şanlıurfa Güzel Sanatlar Galerisinde açmıştı. sanliurfa.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır