Bosna Hersek gezisinden renkli görüntüler!

Dünyayı Geziyorum, dünyanın farklı bölgelerini ekrana taşıyor. Özlem Tunca bu hafta Bosna-Hersek’teki eğlenceli gezisine devam edecek.

Bosna Hersek gezisinden renkli görüntüler!
Bosna Hersek gezisinden renkli görüntüler!
GİRİŞ 17.01.2015 11:26 GÜNCELLEME 17.01.2015 11:26

Ekranların beğeniyle takip edilen sunucusu Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve minik oğlu Yakupcan ile birlikte yollara düşüyor. Dünyayı Geziyorum Bosna Hersek’teki gezisine bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Özlem Tunca bu hafta ilk olarak Osmanlı dokusunu koruyan Poçitel köyüne gidecek. Bosna-Hersek çarşılarında tarihi bir gezintiye çıkan Tunca, izleyicileri için renkli görüntüler toplayacak. Özlem Tunca, Bosna-Hersek’in en büyük şehri Mostar’ın tarihi köprüsünün öyküsünü Dünyayı Geziyorum’da anlatacak. Mostar’a gidip yöresel lezzetlerin tadına bakan Tunca, Bosna-Hersek’e özgü tatları programda ekrana taşıyacak.

Alışılmış gezi programlarından farklı olarak her bölümü macera ve heyecan yüklü olan Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, dünyanın hiç bilinmeyen bölgelerini, gelenek ve göreneklerini izleyici karşısına çıkarıyor. Dünyayı Geziyorum, izleyicilerini kimi zaman el sürülmemiş doğada gezintiye çıkarırken kimi zaman da buram buram tarih kokan sokaklarda dolaştırıyor.

Dünyayı yakından görüp tanımak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum yarın saat 17:00’de Kanal 7 ekranlarında

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi