Endonezya 'Elif'i çok sevdi!

Türkiye’de milyonlarca kişinin kalbine taht kuran Elif dizisinin ekibi Endonezya’da gördükleri yoğun ilgi karşında şaşkına döndü.

GİRİŞ 03.09.2015 18:06 GÜNCELLEME 03.09.2015 18:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in ünü sınırları aştı, Endonezya’ya uzandı. Dizi, 2014 yılından beri ülkenin en çok izlenen televizyon kanallarından SCTV’de yayınlanıyor. Elif’in yayınlandığı saatlerde ülkede adeta zaman duruyor. Milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği dizi, OPT (of prime time) kuşağında yayınlanmasına rağmen, izlenme oranlarıyla prime-time yapımları geride bırakıyor. SCTV, izleyicilerinin diziye gösterdiği yoğun ilgiye büyük bir sürprizle karşılık vererek kuruluşlarının dizi oyuncularını Endonezya’ya davet etti.

Dizi oyuncularının geleceğini haber alan Endonezyalılar Cakarta havaalanına akın etti.  Elif rolünü canlandıran İsabella Damla Güvenir, Melek rolünü canlandıran Selin Sezgin,  Zeynep rolünü canlandıran Gülçin Tunçok ve dizinin Selim’i yakışıklı oyuncu Emre Kıvılcım gördükleri yoğun ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Havalimanındaki coşku canlı yayınla SCTV ekranlarına taştı. 

Oyuncular daha sonra SCTV’nin kuruluşunun 25. Yıldönümü kutlamalarına  onur konuğu olarak katıldı. 10 binden fazla Endonezyalı oyuncuları görebilmek için alanı doldurdu. Milyonlarca izleyicinin ekranları başından canlı olarak izlediği kutlamalar 2 gün boyunca devam etti. Büyük ilgi gören yüzük takma sahnesi yeniden canlandırıldı. Endonezya magazin programları hatta haber bültenleri bir hafta boyunca Elif’i konuştu. Endonezya Elif’i çok sevdi.

Endonezya’da Elif Hayranı Minikler Yarıştı

Dizinin Elif’i Isabella Damla Güvenilir ile tanışmak için minik hayranları birbirleriyle yarıştı. Öyle ki minik hayranları saçlarını onun gibi ördürüyor. SCTV bir yarışma düzenleyerek Elif’e en çok benzeyen minik hayranını hem ödüllendirdi hem de Elif ile tanışma fırsatı sundu. 

Oyuncular Bali Adasında Yorgunluklarını Attı

Dizi oyuncuları yorucu Cakarta maceralarının ardından ülkenin tatil merkezi Bali’ye uğradı. Tropikal beldede set yorgunluğunu atan oyuncular 3 günlük gezide, ülkenin en büyük botanik parkını da gezdi. Oyuncular Endonezya gezisinin ardından güzel anılarla Türkiye’ye döndü.

Dizinin merakla beklenen bölümleri 28 Eylül’den itibaren hafta içi her gün saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında.
 

YORUMLAR 2
  • gereksiz insanlar 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda dizi cekdiklerinimi zannediyorlar iki orgu birazda gozyasi akitiyor kiz hicte sevimli deil
    Cevapla
  • selim yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardesim hic hisuma gitmiyor bu dizi dualarimda "en kita zamanda reytingleinin azalmasi!!!"
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez