İşte Survivor 2016 finalistleri! | Semih elendi mi?

Survivor ’da Semih adaya döndü, Kıbrıs finalistleri açıklandı, yeni değişikliklerin tamamı haberimizde…

İşte Survivor 2016 finalistleri! | Semih elendi mi?
İşte Survivor 2016 finalistleri! | Semih elendi mi?
GİRİŞ 24.06.2016 09:25 GÜNCELLEME 24.06.2016 09:25

Survivor Semih ‘in sakatlığının ardından adaya dönmesi ile büyük final için kimlerin adada kalacağı ve kimin eleneceği merak konusuydu. Survivor ’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk, geçirdiği ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü. Dominik’in başkenti Santo Domingo’da parmağından ameliyat olan ve ardından ABD’nin Houston kentindeki hastaneye gönderilen Semih Öztürk yeniden Survivor adasına geldi ve yaşadıklarını anlattı. Durumunun iyiye gittiğini söyledi.

ACUN ILICALI FİNALİSTLERİ AÇILADI

Acun Ilıcalı Survivor ’da konseyde Semih Öztürk’ün durumunu ve Survivor finalinin nasıl yapılacağını açıkladı. İşte Acun Ilıcalı ‘nın o açıklamaları;

“Survivor ’da finale bir adım kala ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. Yaptığımız toplantılarda adil bir çözüm bulduk. Semih bundan sonra oyunlara katılamayacak. Eğer Semih dokunulmaz olur ve diğer 4 kişiden biri elense bu adil olmazdı. Aynı şekilde Semih’in dokunulmaz olmaması, yarışamayacak birisi için de adil olmazdı. Bu durumda tek bir çözüm vardı.

Survivor büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak. Hepiniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde yapılacak büyük finale gidiyorsunuz. 5 yarışmacı gidiyor ama yarı final ve final oylamaları olacak. Ayrıca Kıbrıs finali öncesinde Semih’in katılamayacağı ve 4 yarışmacının 2 gün boyunca oynayacağı final oyunları yapılacak. Bu oyunlarda 1. olan yarışmacı Kıbrıs ’ta son gün direkt olarak finale kalan iki isimden biri olacak. Oyunlarda 2. olan yarışmacı ise yarı finalde elemeye çıkmaya hak kazanacak.

Semih Öztürk ve oyunlarda 1. ve 2. olamayan diğer iki yarışmacı ise Kıbrıs’taki finallerin 1. gününde oylamaya çıkacak. O akşam SMS oylamasında iki kişi elenecek. Kalan bir kişi ise diğer yarı finalistle ertesi gün elemeye çıkacak. 29 Haziran Çarşamba günü ise büyük final yapılacak. Survivor ’da birinci olan yarışmacımız ise 500 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak” dedi.

OYUNU GÖNLLÜLER KAZANDI

Ödül oyununda kızlar ve erkekler ilk kez birbirlerine karşı da mücadele ettiler. Orlando'da film stüdyolarına seyahat ödüllü oyun iki kademeli olarak oynandı. İlk oyunu gönüllüler takımı 10-7 bitirdi. İkinci oyuna gönüllüler takımı 3-0 önde başladı. Bu avantajı iyi değerlendiren gönüllüler, ünlüler karşısında bu kez 10-5'lik galibiyet aldı. Gönüllüler takımı Orlando'da rüya gibi bir ödülle buluştular. Universal film stüdyolarında Jessica Serfaty ile beraber rüya gibi bir gün geçirdiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti