UMED: Eyy ABD Sizin Çocukları Topluyoruz!

Kanlı kalkışmaya sosyal medyadan tepkiler yükselmeye devam ediyor. BU tepkilerden biri ise Uluslararası Medya Enformasyon Derneği'nden geldi

UMED: Eyy ABD Sizin Çocukları Topluyoruz!
UMED: Eyy ABD Sizin Çocukları Topluyoruz!
GİRİŞ 19.07.2016 10:58 GÜNCELLEME 19.07.2016 12:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada UMED üyesi gazeteciler yaptıkları paylaşımlarla dikkat çektiler. Yapılan paylaşımlarını görsellerle de destekleyen UMED üyeleri "Eyy Nato. Eyy ABD.. Sizin Çocukları Topluyoruz" dediler. Görseller de ise ABD ve NATO bayrağının üzerine Türk bayrağını donattılar. 

EY HALKIM UNUTMA

Paylaşımlarına UMED üyeleri, "Ey halkım unutma! Su uyur düşman uyumaz. ABD ve NATO kendilerini iyice ele vermeye başladı bile, nasıl mı? ABD'de Türk ordusundan NATO'cuların tasfiye edilmesinden oldukça rahatsız olmuş, "Bizim çocukları tasfiye ediyorlar" diye paniğe başlamıştır. ABD, Türkiye'yi NATO üyeliği ile tehdit etmeye başlamıştır.Sözde WİKİLEAKS belgesi ile ülkeyi iç savaşa sürüklemeye ve darbenin ikinci planını gerçekleştirmeye başlamıştır" yazılı görselleri de paylaştılar. 

DEĞİRMENCİ: NEOCON DESTEKLİ PARALEL KALKIŞMA

Kanlı kalkışmanın başladığı saatlerde ise UMED Başkanı Aslan Değirmenci yaptığı açıklamada şunları demişti: "Anadolu’nun ayağa kalkmasıyla NeoCon destekli, Paralel Terör örgütünün kanlı kalkışması yerle bir oldu. Türkiye halklarının onurlu direnişi, hükümetin keskin refleksi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşuyla bir gecede hem askeri hem yargı hem de iletişim darbesi çöktü. Darbeye cevap hep birlikte devrim şeklinde verildi. Başarsaydılar sürece yargı teröristleri girecek, yeni bir istiklal mahkemesi kurup, ülkeyi Mısır’a çevireceklerdi. Kanlı senaryolarını millet parçalayıp attı."

YORUMLAR 2
  • hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd bizi yikamayacksin,Allah in.izniyle birlik olursak sende dize gelirsin Allah Başkomutanimizdan razı olsun...
    Cevapla
  • Abdullah64 7 yıl önce Şikayet Et
    Demek Türk ordusunu kontrol altında tutmak için NATO'ya üye yaptınız?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi