TV kazası Kanal 7'yi zirveye taşıdı

Canlı yayında telefon kazasıyla gündeme oturan Hülya Seloni'nin sunduğu Haftasonu Haberleri erkek izleyiciler sırlamasında birinci oldu. İşte o video ve istatistikler:

TV kazası Kanal 7'yi zirveye taşıdı
TV kazası Kanal 7'yi zirveye taşıdı
GİRİŞ 15.01.2007 17:30 GÜNCELLEME 15.01.2007 17:30

Kanal 7 Haber Merkezi tarafından hazırlanan Haftasonu Haberleri zirveyi zorluyor. 20 yaş üstü erkekler Pazar günü Haftasonu Haberleri’ni izledi. Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, Pazar günü ana haber bültenleri arasında üçüncü, en çok izlenen programlar içerisinde ise sekizinci oldu.

Haftasonu Haberleri yeni yıla ödülle başlayıp, izlenme oranlarını da yükseltti. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) geleneksel olarak verdiği ‘Televizyon Oskarları’nda ‘Hafta sonu haberleri’ dalında Hülya Seloni’nin sunduğu Kanal 7 Haftasonu Haberleri ödüle layık görülmüştü. Kanal 7 Haftasonu Haberleri aldığı ödülü hak ettiğini de izlenme oranlarıyla ispatladı.

14 Ocak Pazar günü yayınlanan haber bültenleri arasında toplam izleyici sıralamasında üçüncü olan Kanal 7 Haftasonu Haberleri, erkek izleyiciler sıralamasında ilk sırada yer aldı.

AGB verilerine göre 14 Ocak 2007 Pazar günü 20 yaş üstü erkekler en çok Kanal 7 Haftasonu Haberlerini tercih etti. Haftasonu Haberleri 6 reytingi ve 17,9 izlenme payıyla haber bültenleri arasında birinci oldu. Toplam izleyicide ise Haftasonu Haberleri 5,8 reyting 15,8 izlenme payıyla Star ve Kanal D ana haberin ardından üçüncü haber bülteni oldu.

Kanal 7 Haftasonu Haberleri’ni sunan Hülya Seloni aynı zamanda Haber 7 TV’de ‘Gündem Dışı’ adıyla bir de program hazırlıyor. Seloni canlı yayında yaşanan telefon krizi sonrası geçen haftanın en çok konuşulan İsimlerinden biri olmuştu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ:

TV'de böyle kaza yaşanmadı /Video

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...