Vatandaşın CNN Türk yorumu: Rüyamda görsem...

ABD'de 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili programda konuşan Bakan Çavuşoğlu, vatandaş-medya dayanışmasına dair çarpıcı bir örnek verdi.

Vatandaşın CNN Türk yorumu: Rüyamda görsem...
Vatandaşın CNN Türk yorumu: Rüyamda görsem...
GİRİŞ 23.09.2016 22:12 GÜNCELLEME 23.09.2016 22:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD merkezli düşünce kuruluşu Küresel Politika Enstitüsünün (GPI) New York'ta düzenlediği "Başarısız Darbe Girişiminin Anatomisi" başlıklı programda konuştu.

İktidara karşı olsun olmasın Türk medyasının da darbeye karşı ortak duruş sergilediğini söyleyen Çavuşoğlu, 15 Temmuz’da darbecilerin, TRT’nin ardından "iktidarı en çok eleştiren kanallardan biri olan CNN Türk’ü de ele geçirdiğini" ancak sonra Türk halkının, her iki kanalı da darbecilerin elinden kurtardığını hatırlattı. Çavuşoğlu, "Bize oy veren vatandaşlar ‘Bir gün bizi her gün eleştiren kanalı darbecilerin elinden kurtaracağımı rüyamda bile görsem inanmazdım’ diyor." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • yolcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Trt deki israfı kaldırmak lazım artık.mesela trt müzik kanalını.
    Cevapla
  • böyle 7 yıl önce Şikayet Et
    asıl abuk subuk diziler kaldırılsın. hatta dizi mefhumu tümden ortadan kaldırılmalı. millete bu kadar zarar veren başka birşey daha bilmiyorum.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    trt nin en iyi kanalı trt müzik banagöre
    Cevapla
  • Sancaktar 7 yıl önce Şikayet Et
    Uleee ne yapsanizda büyük TÜRKIYE geliyor gümbür gümbür geliyor,zalimler hainler çatlıyor,
    Cevapla
  • Okan TÜRKER 7 yıl önce Şikayet Et
    Baskın sonrasında sunucunun , tehlike atlatıldıktan sonra canlı yayında , dışardaki kalabalıktan gelen;Ya Allah Bismillah Allahuekber tekbir seslerini kendininde söylemesi ....Sen ne büyüksün Allahım
    Cevapla
  • atarlanan adam 7 yıl önce Şikayet Et
    evet yine o gece bu ülkede askerin darbe yapmasını bekleyen gerzekler, tankların yoldan geçmesiyle birlikte ordu yönetime el koydu sonunda yaşasın yuppi naralarıyla sevindiler, sevindirik oldular. ama ben onlara kızmıyorum benim kızdığım çevre belli de o kesimde çarpsan çırpsan toplasan yekun tutmuyor. neyseeeeeeeeeee.
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu onların fetöcü olduğu gerçeğini değiştirmez... fetöcüler, türkiye düşmanılar, erdoğan düşmanılar, faiz seviciler, kk seviciler, başörtüsü düşmanılar,,,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı