Bizim Hikaye 23. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Bizim Hikaye son bölüm!

Her perşembe akşamı Fox TV ekranlarında tutkunlarının ilgi ve beğeniyle yakından takip ettiği dizi Bizim Hikaye 22. bölümü yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde Hikmet'e silah doğrultulup hayatı tehlikeye girecekken Cemil'in kurtarmasının ardından yeni bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Bizim Hikaye 22. son bölüm detayları ve Bizim Hikaye 23. yeni bölüm fragmanıyla ilgili en yeni gelişmeler...

Bizim Hikaye 23. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Bizim Hikaye son bölüm!
Bizim Hikaye 23. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Bizim Hikaye son bölüm!
GİRİŞ 17.02.2018 20:49 GÜNCELLEME 17.02.2018 20:49

Fox TV ekranlarının geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Bizim Hikaye 22. bölümüyle 15 Şubat Perşembe akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Bizim Hikaye son bölümde şok üstüne şok gelişmeler yaşanarak izleyicisini ekrana kilitledi. Bizim Hikaye son bölümde, Şükran'ın çocuklarını aşık olduğu adam yüzünden yeniden terk etmesi sonrasında Filiz'de hiç istemediği bir karar aldı ve Cemil'den boşanmaktan vazgeçti. Barış ise tüm bu talihsiz olaylardan sonra umudunu tamamen kaybetti ve pes etme noktasına gelerek Filiz'den ayrıldı. Bizim Hikaye son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı için izleyici kitlesi sabırsızlık içerisinde beklemeye başladı. Dizinin tutkunları yeni bölüm fragmanı ile ilgili internet üzerinden arama gerçekleştirerek gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme dair ipuçları edinmek istiyor. İşte, Bizim Hikaye 22. son bölüme ilişkin merak edilen tüm detaylar ve Bizim Hikaye 23. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler haber7.com'da...

Bizim Hikaye'nin son bölümünde, ileri derece siroz hastası olan Fikri Elibol'a karaciğer vermek için doku örneği uyuşan Yeliz adındaki kızının bir anda ortalıklardan kaybolması damgasını vurdu. Her ne kadar Yeliz ilerleyen süreçte ailenin güvenini kazanmak adına birtakım çabalarda bulunmaya çalışsa da Tülay ve Rahmet, Yeliz'in sakladığı gerçekleri öğrendi. Öte yandan Filiz'in Cemil'den boşanmaktan vazgeçme mecburiyetinde kalmış olması Barış'la yollarının ayrılmasına ve Barış'ın geçmişini silip kendine yeni bir hayat kurmasına neden olsa da, bu ikili sürpriz bir şekilde yeniden karşı karşıya geldi.

 

 

BİZİM HİKAYE 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bizim Hikaye 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz. Takipte kalın...

BİZİM HİKAYE 23. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Bizim Hikaye 23. yeni bölümüyle 22 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şükran’ın çocukları yeniden yüzüstü bırakması Filiz’i istemediği bir karara iter. Filiz Cemil’le evliliğini sürdürmeye mecbur kalır. Bu kararı çocukları elinde tutmasını sağlayabilecek olsa da Barış’ın pes edip her şeyden vazgeçmesine de sebep olur.

Yeliz’den gelecek karaciğeri bekleyen Fikri üst üste aldığı darbelerle sarsılır: Şükran yine onu terk etmiştir, üstelik Yeliz de ortadan kaybolmuştur. Hayata karşı umudunu yitirmeye başlayan Fikri kurtulabilecek midir?

Yeliz’in sakladığı sırlar artık ailenin ondan şüphelenmesine yol açar. Yeniden ailenin güvenini kazanmaya çalışan Yeliz, bunun için babasını kullanır. Fakat Yeliz’le ilgili beklenmedik bir sır daha öğrenen Tülay ve Rahmet için işler daha da karmaşıklaşacak gibidir.

Hikmet, Esra’ya karşı bir şansının olduğuna inanmaya başlar. Fakat Rahmet kardeşi için endişelidir. Rahmet’in bu konuya müdahale etmesi ikisi arasında iplerin gerilmesine neden olur.

Ferda yüzünden başı yine derde giren Tufan ve Tülay’ın yardımına bu kez Cemil yetişir. Tufan artık Ferda’dan boşanıp Tülay’la eski günlerine dönebilecek midir?

Barış artık Filiz’le olan geçmişini silmek için büyük adımlar atmıştır. Tıp fakültesine dönmüştür ve oradaki eski ve yeni arkadaşlarıyla ilişkileri iyiye gitmektedir. Fakat ikisinin yolları beklenmedik ve trajik bir şekilde kesişir. Filiz tüm bu olanlardan sonra Barış’ın kalbini yeniden kazanabilecek midir?