Diriliş Ertuğrul 112.bölüm 1.fragmanı!

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı heyecanlan beklenen Diriliş Ertuğrul 112.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümüyle izleyenlerin yine nefesini kesecek olan Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? İşte detaylar...

GİRİŞ 28.03.2018 09:31 GÜNCELLEME 28.03.2018 11:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 112.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? "Kılıç hakkımızla fethetmeye kaleler almaya muktediriz evelAllah" diyen Ertuğrul bey yeni savaşın sinyallerini verdi. İşte Diriliş Ertuğrul 112.bölüm fragmanı ve tüm merak edilenler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 112.bölümü 28 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 112.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Günalp'in babasını öldüren Sadettin Köpek. Çünkü Günalp ile konuşmasında "Bende baban gibi Sultan Alaaddin'e hizmet ediyorum" diyerek  Günalp Kılıçarslan'ı kandırarak emri altına alıyor.

Emir Sadettin Köpek Sultan olmak için her türlü alçaklığı yaptığını biliyoruz.

Ertuğrul Bey'in her seferinde dediklerinin çıkması Günalp'in çok kafasını karıştırmıştır. Sadettin Köpek Karacahisar kalesine Günalp'in yanına gelecektir.

Bununla birlikte Sadettin sayesinde Maria zindandan kurtulacaktır. Ama Maria'yı Ertuğrul bey kurtaracaktır. Ahmet tekfurun gözüne girdi. Maria'nın her hamlesini Ertuğrul'a bildirecektir.

Ertuğrul bey kaleyi Günalp Kılıçarslan'a teslim ediyor. Günalp, Emir Sadettin Köpeğe inanmaya devam eder ve tekfuru bırakır ve sulh anlaşmasına mührünü basar.

"Kılıç hakkımızla fethetmeye kaleler almaya muktediriz evelAllah" diyen Ertuğrul, uç beyliği ve kalenin elinden alınmasından sonra Sadettin'in peşine düşecektir.

YORUMLAR 10
  • bölümü bulamadım 6 yıl önce Şikayet Et
    bölümü bulamadım
    Cevapla
  • Hatice 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar sanirim karacahisar kalesi iki defa fethediliyo cunku ilk fethedildikten sonra bisey yuzunden tekrar elimizden gidiyo Osman bey donemindeyse tekrar aliniyo diye biliyorum yanlis bilmiyosam
    Cevapla
  • baran 6 yıl önce Şikayet Et
    harika bir bölüm olacak
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Karaca Hisar tarih kitaplarına göre Osman Gazi tarafından fethedildi. Diziyi uzatmak için rejisör İstanbul'a kadar gider mi bilmem :))) İstanbul'u alıp sonra geri verebilir :)))
    Cevapla
  • KaFKaS CePHeSi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi artık sıkdı. konuyu çok uzatıyolar bölüm yapcaz diye. bazen de diyorum ki salih ecdadımızı canlandıran bu ehli dünya insanlara daha çok haramları artsın diye prim veriyorum. o dizide 1 tane bile oyuncu varmı canlandırdığı karekterden etkilensinde hidayete ersin.
    Cevapla
  • Bayram 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıktıysa artık izleme arkadaşım bu kadar basit sallayıp durmak yerine..
    Cevapla
  • Bozoklu 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru diyorsun kardeşim. Yalnız yıllarca bizi hangi filmler ve dizilerle uyuttular bunuda biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...