Tehlikeli Karım final yaptı! Tehlikeli Karım neden bitti?

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Tehlikeli Karım dizisi erken final yapıyor. Pazar günleri yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana umduğu başarıyı yakalayamayan Tehlikeli Karım dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? işte, Tehlikeli Karım dizisi final bölümü detayları...

Tehlikeli Karım final yaptı! Tehlikeli Karım neden bitti?
Tehlikeli Karım final yaptı! Tehlikeli Karım neden bitti?
GİRİŞ 02.05.2018 10:37 GÜNCELLEME 02.05.2018 10:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlanan yeni dizilerin tutunma problemi devam ediyor. Yeni yayına başlayan 5 diziden ancak birinin tutunduğu bu dönemde Show TV'de ekrana gelen bir dizi daha erken veda ile karşı karşıya. Oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile yayın macerasının uzun soluklu olması beklenen Tehlikeli Karım dizisi de reyting kurbanı oldu. Peki, Tehlikeli Karım dizisi ne zaman bitiyor? İşte, Tehlikeli Karım final tarihi...

TEHLİKELİ KARIM NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

 

Pazar akşamları yayınlanan ve Savaşçı, Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın gibi dizilerle girdiği reyting rekabetini kaybeden Tehlikeli Karım'ın ekran macerası sona eriyor. Başrollerinde Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Bige Önal ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştığı Tehlikeli Karım dizisi 29 Nisan Pazar günü 6.bölümü ile final yapıyor. 

TEHLİKELİ KARIM FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Evi terk edip soluğu Seda’nın yanında alan Alper’in, Derin tarafından takip edildiği tanıtımda İpek, Fırat Başkomiser’ı elinde çiçeklerle yakalıyor. Derin, Alper’den son kez birlikte yemek yapmayı isterken, onlara eşlik eden Seda yere yığılıyor. Seda’ya ne olacağının merakla beklendiği dizinin final tanıtımında heyecan ve gerilim bir arada yaşanıyor.

TEHLİKELİ KARIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tehlikeli Karım’ın 5. Bölümünde; beş milyona kavuştum derken yarısını Yaman’a kaptıran Alper, kaderine razı gelir. Elindeki para, Seda ile birlikte kayıplara karışmak için yeterlidir. Bu sefer Derin’den kaçmayı başaracaktır. Ama düşündüğü gibi olmaz. Genç kadın Alper’i en sevdiği kişi üzerinden vurur, yeğeni Ayşe.

YORUMLAR 1
  • Defolsun gitsin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak ya gezi ciler reyting mi yapacakti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!