Diriliş Ertuğrul 116.bölüm son bölüm TRT 1 izleme sayfası!

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul 116.bölümü yayınlandı. Yeni bölümü heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul'da yine büyük olaylar yaşandı. İşte dizinin yeni bölüm özeti ve detayları...

GİRİŞ 04.05.2018 08:54 GÜNCELLEME 04.05.2018 08:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle büyük heyecan uyandıran ve yeni bölümü sabırsızlıkla beklenen Diriliş Ertuğrul'da beklenen özeti yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yine nefes kesen bir bölüme imza atan olan Diriliş Ertuğrul bu sefer izleyiciyi duygulandırdı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? "Ey Maşallah... Bu ne kutlu bir evlattır. Ey oğul, bey oğul, kutlu oğul tek kılavuzun Kur'an-i Kerim ve Peygamber efendimizin sünneti olsun" diyen Ertuğrul Bey'in oğlu Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Bey dünyaya geldi. İşte Diriliş Ertuğrul 116.bölüm izleme sayfası ve özeti

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 116.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 117.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 117 .bölümü 09 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul 117.bölüm fragmanı

diriliş-117

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul ve beraberindekiler, Köpek’in öldürmüş ve devleti büyük bir musibetten kurtarmıştı. Obaya zaferle dönmüşler, büyük bir memnuniyetle ve sultanın teveccühüyle karşılanmışlardı. Bunun üzerine Ertuğrul’un hakkı olan uç beyliği Sultan Gıyaseddin tarafından geri verilmişti…
 
Ertuğrul bu süreçte yeni nizamı oluşturmaya çalışacaktır. Fakat beklenmeyen bir düşman baş gösterecektir. Peki bu yeni düşman kimdir?
 
Diğer yandan Moğolların Anadolu’yu istila etmek üzere yola çıktığı bilgisi Ertuğrul’a gelir. Moğollar Anadolu’ya öncü birlik göndermiş, bu birliğin başına da büyük bir komutanı görevlendirmişlerdir. Peki bu birliğin başındaki meşhur komutan kimdir? Bu komutanın burada ittifak kuracağı kişiler kimler olacaktır? Ertuğrul bunlara karşı mücadelesinde nasıl bir yol izleyecektir?
 
Diğer yandan obada her şey yolunda giderken, oba beklenmeyen bir hadiseyle sarsılacaktır. Peki bu beklenmedik hadise ne olacaktır?

Diriliş Ertuğrul 116.bölüm fragmanı! Ertuğrul'un baş düşmanı geri dönüyor...

osmanlı

Osman Gazi doğdu. Dizi yapımcıları önce Osman Gazi'nin doğumu ile final yapacaklarını açıklamışlardı fakat reytinglerdeki başarı sebebiyle bu senede sezon final yapacaklar.

Bu fragmanda Noyan'ı göremedik ama üzerine tahminler yapacağız. Noyan'ın kurtulmasının iki ihtimali var; Ya oradan geçen bir veya bir asker kurtardı. Yada Sadettin Köpek, Noyan'ı kurtararak Ertuğrul'a son bir kez kazık atmış oldu. Oradan geçenlerden biri kurtardıysa Noyan onu kendisine yardımcı yapmış olabilir.

Noyan'ın ilk yardımcısı Tangut'tu ama bildiğiniz üzere Tangut öldü. Noyan artık eskisinden bile daha güçlü olduğuna göre yani yardımcısı da çok güçlü ve iyi bir savaşçı olacaktır.

Bu bölümde "Ey Maşallah... Bu ne kutlu bir evlattır. Ey oğul, bey oğul, kutlu oğul tek kılavuzun Kur'an-i Kerim ve Peygamber efendimizin sünneti olsun" diyen Ertuğrul Bey'in oğlu Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Bey dünyaya gelecek. 

Dizi bu senede sezon finali yapacak. 5. sezon ise final yapacaktır. Beşinci sezon Kösedağ Savaşı veya savaşın sonuçları işlenecektir.

YORUMLAR 21
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    filmin tadı kalmadı tarihe uygun olsun
    Cevapla
  • Oguz Kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok arkadas böyle olmadi. Bundan böyle boykot tarihe resmen tecavüz .hadi ufak defek hatalari görmezden geldik ama halime sultani cikarmak hic olmadi. Carsambayi ible cekerken gelmesi icin biranda maaf ettiniz. Foxa bakalim gariiii trte nin reytinge ihtiyaci yok doymuslar.
    Cevapla
  • ARDAHANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    GÜZEL DİZİ BE.. tebrikler. harika oynanyo.
    Cevapla
  • Eyupcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi dizilikten çıktı. Ciddiyetini tamamen kaybetti. Ekran başındaki insanlarla dalga geçilip zamanları çalınıyor. Öncelikle 2,5 saatlik dizi olmaz. Değil dizi, sinema filmleri bile nadiren vardır. Reklam gelirlerini artırabilmek için abuk subuk sahnelerle insanların zamanları heba ediyorlar. Dün akşam 26 dakika şaman ayini ve 18 dakika doğum sahnesini izledik. Ayrıca koca kaleleri 4-5 alp (Asker) le alıyorlar (ya biraz ciddiyet lütfen). İnsanların akılları, maneviyatı ,kısaca şanlı tarihimiz ile dalga geçmeyin.... Yazık bu insanlara...
    Cevapla
  • Gizli Tarih 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarihimizi bilmemene çok üzüldüm.Osmanlıda ve günümüzde atılan ok mesafeleri arasında 600 metre fark var. Günümüzle kıyaslama.O zamanda yaşasaydın sana bu çok normal gelirdi. Dizi biraz uzun ve gereksiz sahneleri vardı kabul ediyorum ama sen anlatılmak istenen mesaja bakacaksın. Tarihini bil !!!!
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu Noyan denen karekteri tekrar canlandırmasalardı daha iyi olacaktı. Konu bulunamadı sanırım
    Cevapla
  • zehra 5 yıl önce Şikayet Et
    Noyan gerçekte de Ertuğrul tarafından öldürülmüyor. Yani canlanması çok normal
    Cevapla
  • Cevap 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte Anadolu'yu yakıp yıkan kişinin adı da Baycu Noyan. Öldürülmesi zaten garipti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti