Diriliş Ertuğrul 119.bölüm izle! Savaş an meselesi...

İzleyicilerin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 119.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmesinin ardından beklenen buluşma gerçekleşti. İşte Diriliş Ertuğrul 119.bölüm 2.fragmanı ve yeni bölüm tanıtımları...

GİRİŞ 25.05.2018 11:37 GÜNCELLEME 25.05.2018 11:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

23 Mayıs çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yer alan Diriliş Ertuğrul 119.bölüm özeti yayınlandı. Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmesinin ardından beklenen buluşma gerçekleşti. Peki Ertuğrul Bey yeni bir savaşın fitilini mi ateşleyecek yoksa ateşkes mi yaptı mı? İşte Diriliş Ertuğrul 119.bölüm özeti ve tüm merak edilenler...

Diriliş Ertuğrul Ögeday Han karakterini oynayan Kaan Çakır kimdir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmişti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıkmıştı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için yola çıkmışlardı. Komutan Romanos, sulh görüşmesi için Kayı Obası’na gelmişti. Ancak amacının sulh olmadığı sonradan anlaşılmıştı ve vuruşma yaşanmıştı. Bu vuruşmada Bamsı yara almıştı. Günalp ise Almıla’dan şüphelenmişti. Almıla bu yüzden Günalp’ı öldürmeye karar vermişti. Sugay ise evladının mezarını ziyaret etmeye giderken saldırıya uğramış ve zapt edilmişti. 

Noyan ile birlikte çıktıkları yolculukta, Ertuğrul ve alplarını neler bekliyor? Vuruşma esnasında kötü bir şekilde yaralanan Bamsı’nın ahvali ne olacak? Romanos’un cezası kesilecek mi? Sugay Hatun’un akıbeti ne olacak? Almıla, amaçları doğrultusunda nasıl bir hamlede bulunacak? Ertuğrul Bey’in yokluğunda Kayı Obası’nda ahval ne olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 120.BÖLÜMÜ FRAGMANI!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 119.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDEN TAHMİNLER...

Ertuğrul Bey Noyan'ın hayatını kurtardığı için Noyan, Ertuğrul'a kendini borçlu hissedecek. Borcunu ise Ertuğrul Bey Ögeday'ın karşısına çıkınca ödeyecektir. Çünkü Ertuğrul Bey Ögeday'ın önünde eğilmez.

Buda Ögeday'ı sinirlendirir ve Ertuğrul Bey'i öldürmek ister. Ama Noyan engel olacaktır. Çünkü hem can borcu hemde Ertuğrul'un kellesini kendisi almak istediği içindir.

Günalp Bey tahminlerimize göre ölmeyecektir. Çünkü çok akıllı bir kaledardı. Öldürülmek istendiğinin farkındadır ava giderken avlanmaz. Günalp Bey saldırıdan kurtulur ve Sugay hatunu da kurtarır. Bu sayede Ertuğrul Bey'in gözüne girer.

Kaledar Günalp Bey'in tarihte nasıl öldüğü belirsizdir. Bu yüzden senaristler dizinin akışına göre istedikleri gibi öldürebilirler.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 119.BÖLÜM 2.FRAGMANI

YORUMLAR 5
  • ben kimim 5 yıl önce Şikayet Et
    efsanneeeeeeeeeeeeeee ama başlmasına daha 34 dk var allahım ayy ben iftarı unuttum
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık seyretmiyorum. Filim koptu. Tarihte her ne yapılmışsa Ertuğrul yapmıştır. İstanbul'uda feth edecek.))) Tarihle alakasız doldur boşalt bir dizi haline dönüştü maalesef. Bitirin artık.
    Cevapla
  • Axy 5 yıl önce Şikayet Et
    he, sana ne ?
    Cevapla
  • vildan 5 yıl önce Şikayet Et
    harikaaaa
    Cevapla
  • B.KUM 5 yıl önce Şikayet Et
    21 inci asırda DİRİLİŞİMİZ REİS dir.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...