Avlu 16.bölümde neler oldu? Avlu son bölüm Star TV'de...

Avlu 15.bölümü ile yine nefes kesti. Star TV'nin sevilen dizisi Avlu son bölümde; Kudret intikam planlarına devam ederken, Alp'in yolladığı kiralık katil Deniz'in ensesine yapışır. Saldırıya uğrayan Deniz'in kurtulması çok zordur. Peki, Avlu 15.son bölümün ardından, Avlu 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 19.10.2018 09:31 GÜNCELLEME 19.10.2018 11:50

Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Avlu dizisi 15.bölümü ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleri ile nefes kesen dizi Avlu 15.son bölümde; hapishaneye gelen 3 yeni mahkum tüm dengeleri yerinden sarsacaktır. Kudret intikam planlarını devreye sokarken, Alp'in yolladığı kiralık katil gelen üç mahkumdan biridir. En savunmasız anında hazırlıksız yakalanan Deniz'in bu saldırıdan kurtulması çok zordur. Peki, Avlu son bölümün ardından, merakla beklenen Avlu 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Avlu 15.son bölüm detayları...

 

 

 

AVLU 16.BÖLÜM FRAGMANI 

AVLU 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi isimlerin rol aldığı Avlu 16.bölümü ile 18 Ekim Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 15.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni gelen üç mahkum tüm dengeleri sarsacaktır. Diğer yandan Oktay ve Murat gerginliğindeki Zerrin’in rolü; git gide büyümektedir. Herkesin ilgisi bu üç mahkum üzerindeyken, Kudret de intikam planları içindedir. Şimdi Deniz’in aklında kocaman bir soru işareti vardır: Alp’in Deniz’i öldürmesi için gönderdiği kiralık katil, yeni gelen mahkumlardan hangisidir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...