Çukur 47.bölüm 2.fragmanı nefes kesti! Koçovalılar, gücüne güç katıyor!

Çukur son bölümde; Karakuzuların adamı Ersoy'la işbirliği gerçekleştiren Yamaç, Mahsun ve Çeto'nun fişini çekmek için operasyon başlatacağı esnada beklenmedik bir gelişmeyle karşılaştı. Çukur son bölümde; Karakuzuların çocukları kaçırdığını öğrenen Yamaç yeni planını devreye soktu. İşte, Çukur 47.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 17.12.2018 22:04 GÜNCELLEME 17.12.2018 22:04

Show TV ekranlarında pazartesi akşamlarının olmazsa olmaz yapımlarından Çukur 46.son bölümde; Sultan'ın, oğlu Cumali'nin sayesinde sağlığını yeniden kazanması ve Yamaç'ın da uzun bir aranın ardından annesi Sultan'la duygu yüklü kavuşması sahne oldu. Çukur son bölümde; Koçovalılar tekrardan eski günlerdeki birlik ve beraberlik içerisinde yaşamlarını ağızlarının tadıyla idame ettirmeye başlamasına rağmen ortada aşılması gereken bir sorun vardır. Bu bağlamda tam anlamıyla mahallenin tartışmasız tek sahibi olmaları için Yamaç, Mahsun ve Çeto'nun başını çektiği Karakuzuları saf dışı bırakabilmek ve etkisiz hale getirebilmek için kolları sıvadı. Fakat, Karakuzuların adamı Ersoy'la ortak bir şekilde hareket eden Yamaç'ı son anda bekleyen tatsız bir hadise olacaktır: Mahsun ve Çeto, Çukur'un çocuklarını kaçırma girişiminde bulunmuştur. Yamaç'ın haberi almaz önceliğini şu an için çocuklara verip onları kurtarma planını devreye sokmasının ardından Çukur 47.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Yamaç, hedeflediği şekilde kurtarmaya ramak kala çocukların kendisiyle gelmek istememesinin akabinde Çukur 47.bölüm fragmanı yayınlandı. 

ÇUKUR 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ÇUKUR 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 47.bölümüyle 17 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur 47.bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...