Arka Sokaklar 500.bölüm 2.fragmanı: Hem iyi hem de kötü haber geliyor!

Arka Sokaklar 499.son bölümde; Mahalleye ilk kez yerleşen Meryem ve Hüsnü arasında duygusal bir etkileşim yaşandığı esnada ev halkı tarafından fena halde basıldılar. Arka Sokaklar son bölümde; Ekipler Zeyno'yu sağ salim kurtarırken, Pınar ise acilen hastaneye sevk edildi. İşte, Arka Sokaklar 500.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 21.12.2018 13:54 GÜNCELLEME 21.12.2018 13:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının eskimeyen uzun soluklu yapımlarından Arka Sokaklar 499.son bölümde; Nazike'nin, gittiği ev ziyaretinde eşini henüz genç yaşında iken kaybetmiş ve mahalleye yeni yerleşen Meryem isminde bir kadınla tanışması sahne oldu. Arka Sokaklar son bölümde; Nazike'nin Meryem'le yakınlık kurması, Hüsnü ile aralarında yepyeni bir ilişkinin doğmasına zemin hazırladı. Meryem'in, Nazike'ye görmek için evin kapısını çalarken, o an Nazike yerine şans eseri hasta olmasından ötürü iyileşmek adına evinde istirahat eden Hüsnü bulunmaktadır. Hüsnü'nün kendisine kapıyı açarak ilk kez karşılaşması sonucu aralarında bir kıvılcım oluşurken, Meryem'in göstermiş olduğu yakınlık Hüsnü'nün iyiden iyiye hoşuna gitti. Zeyno ise kazasız belasız bir şekilde kurtulurken, intihar girişiminde bulunan annesi Pınar ise apar topar hastaneye sevk edilmesinin ardından Arka Sokaklar 500.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Meryem'in Hüsnü'nün sırtına krem sürdüğü esnada ev halkı tarafından fena halde yakalanmalarının akabinde Arka Sokaklar 500.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ARKA SOKAKLAR 500.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D’de ekrana taşınan her bölümü farklı bir heyecana sahne oldu dizi projesi Arka Sokaklar 500.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 500.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır başarı elde eden ve geniş izleyici kitlesine sahip olan yapımı Arka Sokaklar 500.bölümüyle 21 Aralık Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR 499.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

arka sokaklar 500.bölüm fragmanı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Ekip, Rus Mafyasının canlı canlı gömdüğü Ivana'yı kurtarmaya çalışıyor! Engin Müdür, uzun bir zamandır haber alamadığı Ivana'nın sağlığından endişe etmektedir. Ivana ise, çökertmeye çalışılan Rus Mafyasının eline düşmüştür. Mafya onun için infaz emrini verir. Bunu yerine getirecek olan adam onu bir tabuta koyarak canlı canlı gömer. Tabuta ise 20 saatlik oksijen tüpü koyar. Ekibe bir video gelir ve Ivana'nın akıbeti ortaya çıkar.

Ekip, tabutta az havası kalan Ivana'yı kurtarmak için hareketet geçer. Deliller ışığında mafyanın adamına ulaşan ekip, Ivana'nın yerini bulurlar. Tabuttan çıkarılan Ivana nefes almıyordur.Ekip, kaçırılan Zeyno'nun adresini bulur. Ali, hemen eve girer ve kızını kurtarır. Bu sırada Zeyno'nun intihara kalkışan annesi Pınar hastaneye yetiştirilmektedir. Çok kan kaybeden Pınar hemen ameliyata alınır. Hüsnü, mahalleye yeni taşınan Meryem ile evdekilere açıklamakta zorluk çektiği bir durumda yakalanır. Bu durum en çok Mesut'un ve Nazike'nin hoşuna gider.

YORUMLAR 1
  • kadir ocak 5 yıl önce Şikayet Et
    Bravo sizi çok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...