Söz 65.bölüm 2.fragmanı: Hem Ateş hem de Derya ölümle burun buruna...

Söz 64.son bölümde; Yavuz, Sami ve ekibini terör gerekçesiyle kıskaca alıp onlara belirtilen zaman dahilinde derhal teslim olmaları yönünde tehdit savurdu. Söz son bölümde; Sami, kendisine meydan okuyan Yavuz'u hassas tarafından yakalayıp Turan ve Kopuk'un hayatını tehlikeye soktu. İşte, Söz 65.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 24.12.2018 21:07 GÜNCELLEME 24.12.2018 21:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının beğenilen dizi projesi Söz 64.son bölümde; Tim, Karabatak'ı kurtarma operasyonu düzenlediği esnada hiç hesapta olmayan bir olay gerçekleşmesi sonucunda Eylem ve Fethi, düşmanlar tarafından yakalanarak rehin tutuldu. Söz son bölümde; Dragan, tehlike ateşinin içerisine düşen Eylem ve Fethi'nin konuşması adına zorbalık yöntemine başvurduğu sırada, Eylem'in başlayan kanaması üzerine Fethi, sağlık durumu kritik olan sevdiği için harekete geçti. Yavuz ise Dragan ile kirli bir ortaklık içerisine giren Sami ve adamlarının vakit kaybetmeden yakalanması için kolları sıvayarak bulundukları mekana baskın düzenledi. Terör gerekçesiyle Sami ve adamlarını karşısına alan Yavuz, kendileri hakkındaki her şeyden haberdar olduğunu ve belirtilen süre içerisinde teslim olmaları yönünde şart koşmasının ardından Söz 65.bölüm fragmanı bekleniyor. Sami ise Yavuz'un bu hamlesinden sonra köşeye sıkıştığını anlayınca onu güç duruma düşürecek ve elini kolunu bağlayacak bir plan aramaya koyulurken, en hassas tarafını yakalayıp radarına Turan ve Kopuk'u alıp başlarını büyük belaya sokmasının akabinde Söz 65.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 65.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran kaliteli yapımlarından Söz 65.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

SÖZ 65.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 65.bölümüyle 24 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 64.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

söz 65.bölüm fragmanı

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde; Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur. Tim ve Erdem Karabatak’ı aramaya devam ederken, bölgede giderek hakimiyetini büyüten Dragan Karabatak’ın ele geçirildiğini öğrenir. 

Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırmıştır. Sami bu durumdan kurtulmak için Yavuz’un en zayıf yanına saldıracaktır. Turan ve Kopuk’a… Yavuz, Sami’nin adamlarından birinin gizli bir mekânı olduğunu öğrenir. Mekana düzenlediği baskınla Sami’ye bir adım daha yaklaşmanın fırsatını bulacaktır. Bu yakınlık ona Karabatak hakkında önemli bir istihbarat getirecek ama Turan ve Kopuk’un uğramak üzere olduğu saldırıya yetişmesine de engel olacaktır.

YORUMLAR 5
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    avcı sen dünyada gördüğüm en iyi keskin nişancısın
    Cevapla
  • nur 5 yıl önce Şikayet Et
    bu diziye bayılıyorum inşallah hic bitmez
    Cevapla
  • kübra 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizi görmek istiyoruz Yarın. Gelseniz. Sizin. Yüzünüzü. Görmek. İstiyorum. Yavuz. Asıl seni
    Cevapla
  • arda. kırbaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Karabatak. İnşala. Kurtulur
    Cevapla
  • nur 5 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?