Gerçeğin Peşinde'nin macerası neden sona erdi? Artık yayınlanmayacak mı?

Acun Ilıcalı'nın aldığı kararla TV8 ekranlarında iki buçuk sezondur ekran serüvenini sürdüren Gerçeğin Peşinde programın kaldırılacağı bilgisine ulaşıldı. Acun Ilıcalı'nın sahipliğini üstlendiği TV8'de değişik formatlar eşliğinde izleyici kitlesini ağırlayan Gerçeğin Peşinde isimli programın yayın hayatı neden bitti?

Gerçeğin Peşinde'nin macerası neden sona erdi? Artık yayınlanmayacak mı?
Gerçeğin Peşinde'nin macerası neden sona erdi? Artık yayınlanmayacak mı?
GİRİŞ 29.01.2019 09:59 GÜNCELLEME 29.01.2019 09:59
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın verdiği karar neticesinde TV8 ekranlarında sunuculuğunu Serap Paköz'ün üstlendiği Gerçeğin Peşinde adlı televizyon programının yayından kaldırılacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de hafta içi her gün iki buçuk sezon boyunca ekran macerasını devam ettiren Gerçeğin Peşinde programının yayın hayatını noktalayarak ekranlara veda edecek olması pek çok izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. Peki, TV8'de farklı konseptler eşliğinde seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde isimli programının yayın hayatı neden bitti?

 

 

Başarılı ve yetenekli sunucu Serap Paköz'ün sunumuyla TV8 ekranlarına taşınan Gerçeğin Peşinde programı izlenme oranlarında hedefledikleri başarıyı elde edemedikleri için daha önceden yayın saatinde değişikliğe gidilmişti. Fakat, her ne kadar yayın saati değişse de izlenme oranlarında aşağı sıralarda kalıp giderek düşüş yaşamaya devam etmişti. Müge Anlı'ya rakip olarak gösterilen televizyon programı Gerçeğin Peşinde, Acun Ilıcalı'nın aldığı karar doğrultusunda bundan böyle ekranlarda yer almayacak. Son dönemlerde pek çok programın karşılaştığı gibi reyting kurbanı olan Serap Paköz'un sunuculuğunu üstlendiği Gerçeğin Peşinde programı TV8'de Cuma günü son defa yayınlanarak ekran serüvenini sonlandıracak.

 

 

tv8 gerçeğin peşinde serap paköz acun ılıcalı

YORUMLAR 105
  • Hatice Bilgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen tekrar yayina alin cok severek izliyorum
    Cevapla
  • Hatice Bilgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Gercegin besinde cok severek izliyorum gece göndüs serap pekgöz Harika bir sunucu
    Cevapla
  • gülcan 5 yıl önce Şikayet Et
    tv8 i sadece gerçeğin peşinde için izliyordum. şu anda kanal listemde bile yok. saçma sapan yayınlar yapacağına insanlara yarar sağlayacak proğramı kapatmış. bizde müge anlı ve esra erolu izleriz yapacak bişey yok
    Cevapla
  • Gül can 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen tekrar yayına alın. Bilinçli ve eğitici bir programdi
    Cevapla
  • sevgi 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekte 28 şubatta başlıcakmı oleyyyy
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer