Kızım 16.bölüm fragmanı: Öykü yeniden kimsesiz ve bir başına kalıyor!

TV8 ekranlarında her cuma akşamı duygu yüklü sahneleriyle dizinin tutkunlarını ağırlayan Kızım 16.bölüm neden yok? Akıllarda kalıcı iz bırakan sahnelerde imzasını taşıyan Kızım 16.bölüm fragmanı seyircisini ağırladı. Peki, üstün oyunculuk performansıyla ekrana gelen Kızım yeni bölüm ne zaman hangi tarihte TV8'de olacak?

GİRİŞ 25.01.2019 22:38 GÜNCELLEME 25.01.2019 22:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz aylarda TV8 ekranlarında yayın hayatına başlangıç yapan ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin yüreğine dokunan Kızım 16.bölüm yayın tarihi her sahnesini soluksuzca takip eden kişiler tarafından araştırma konusu haline getirildi. Geçtiğimiz hafta dizi severleri ters köşe yapacak bir bölümle ekrana taşınarak, velayet davasının sonuca kavuşması için hakim karşısındaki yerini alan Öykü'nün beklenmedik bir şekilde babası Demir yerine annesi Asu ile beraber yaşamak istediğini açıklaması sahne oldu. İşte, oyun kadrosunun duyguları en güzel şekilde yansıtmaları nedeniyle izleyici kitlesinden tam not almayı başaran Kızım 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Öykü'nün mahkemede verdiği karar sonucunda başından aşağı kaynar sular dökülen Demir'in bundan sonraki süreçte ne yapacağı sabırsızlıkla merak edilen Kızım yeni bölüm ne zaman hangi tarihte TV8 ekranlarında yayınlanacak?

 

 

Zuhal Topal'la Sofrada & Yemekteyiz'e dişli rakip geliyor! Yeni yarışma...

KIZIM 16.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

 

 

Kızım 16.bölümün diziyi yakın takip altına alanları karşılayacağı tarihin TV8 yayın akışında bulunmamasının akabinde her sahnesiyle hatrı sayılır bir seyirciye ulaşan kişiler tarafından Kızım yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Şeklinde sorgulamalarını tüm hızıyla sürdürmeye koyuldu. Kızım 16.bölüm neden yayınlanmıyor? sorgusuna yoğun biçimde devam eden seyirciler için, hem yılbaşı tatili hem de alınan karar dahilinde bütün dizilerin 3 hafta süresince yayın gerçekleştirmeyecek olmasından ötürü ekranlarda olmayacağının bilgisine ulaşıldı. Öte yandan dört gözle izlenen dizinin yapımcısı kanadından şimdilik resmi bir duyuruda bulunulmamakla birlikte Kızım yeni bölümünün 25 Ocak 2019 tarihinde yayınlanması bekleniyor.

KIZIM 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TV8 ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen yapımlarından Kızım 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TV8 ekranlarında 28 Aralık Cumartesi tarihinde yayınlanan Kızım 15.son bölümde; Candan, Demir'in esasında dolandırıcı bir hırsız olarak faaliyetlerde bulunduğunu ve geçmişte soygun yapmak üzere Uğur'la birlikte kendi evine geldikleri gerçeğiyle yüzleşmesinin ardından beyninden vurulmuşa döndü. Kızım son bölümde; Öykü'nün sahici babası olup olmadığını öğrenmek üzere saç telini alarak DNA testi yaptıran Demir ise tam da sonuç zarfına ulaşmışken, her ne sonuç çıkarsa çıksın hiçbir şey onun kızım olduğu gerçeğini değiştiremez şeklinde tavrını ortaya koyarak açmadan yırttı. Asu ise Öykü'ye gerçek bir anne gibi davranıp onun gönlünü hoş tutmak isterken fena halde bocalıyor, kızıyla birlikte kulüpte eğlenceli vakit geçirmek isterken koruma engeline takılması sonucu tartışma ve kavga ortamı baş gösteriyor. Uğur ise Candan'ı karşısına alarak artık hırsızlığı hayatından tamamen çıkardıklarını, Demir'in hem kızı Öykü'den hem Candan'dan sonra bambaşka biri olduğunu, Cemal'in hırsızlık faaliyetinde bulunduğunu ve cezavinde yattığı bilgisini aktardı. Mahkeme, velayet davasını nihayete erdirmek üzere Öykü'ye annesi ve babasından birini seçmesi için son sözü ona bırakırken, Öykü ise mahkeme karşısında annesi Asu'yu tercih ettiğini ifade etmesi sonucu Demir'in büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

YORUMLAR 2
  • noneym 5 yıl önce Şikayet Et
    kore dizisinin aynısı senaryo falan
    Cevapla
  • GARİP 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçmaladılar biraz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'