Hercai 14.bölüm 2.fragmanı: Reyyan hayatında önemli bir dönemeçten geçiyor!

Hercai 13.son bölümde; Geçmişte yaptıklarının cezasını fazlasıyla çeken Miran, kırıp döktüklerini telafi ederek Reyyan'la masalını mutlu sonla tamamlayabilmek için elinden geleni ardına koymadı. Hercai son bölümde; Reyyan, Miran'ın kendisine yaşattıklarını hafızasından ne yaparsa yapsın bir türlü yok edemezken Miran da sevdiği uğrunda herkesi ve her şeyi karşısına alarak ne kadar kararlı olduğunu ortaya koydu. İşte, Hercai 14.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 27.09.2019 11:19 GÜNCELLEME 27.09.2019 11:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 20 Eylül Cuma tarihinde seyircisi tarafından pür dikkat takip edilen Hercai 13.son bölümde; Reyyan'la bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak ve sevdasını doyasıya yaşamak isteyen Miran, geçmişte işlediği hataların üzerini bir daha açılmayacak üzere örtmek için işin ucunda kendisini bekleyen bütün tehlikeye rağmen elini taşın altına koydu. Hercai son bölümde; Reyyan her ne kadar Miran'ı yüreğinden söküp atamasa da çektiği bin bir türlü acıyı ve üzüntüyü aklından silemediği, her defasında aynı duyguları yeniden yaşadığı için kendisine ikinci defa adım atmak konusunda güçlük çekmektedir. Reyyan'la içerisinde yalnızca sınırsız sevdanın olduğu bir dünya kurmak isteyen Miran, sevdiği kadın uğrunda karşısına çıkan kan davası engelini hiçe sayarken akıl almaz bir silahlı saldırıya uğrayarak ölümden kıl payı kurtulmasının olayların seyrini değiştirmesinin ardından Hercai 14.bölüm fragmanı izleyici kitlesi iple çekmeye başladı. İşte, hayallerini gerçekleştirebilmek noktasında son derece kararlı ve kendinden emin tavırla ilerleyen Miran, annesine meydan okuyarak Reyyan'la mutlu bir gelecek inşa etmek adına yoluna son sürat devam etmesinin sahne olduğu Hercai 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

Her Yerde Sen 15.bölüm fragmanı: Fena halde topa tutuyor! Ateş püskürdü...

HERCAİ 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında başarısını her geçen gün daha da ileri noktaya taşıyan Hercai 14.bölüm fragmanında; Miran, son noktayı koyarak Reyyan'la beraber yeni hayatına kendi evlerinde yaşayacağına yönelik sert bir çıkışta bulunurken, Azize'nin ise Reyyan'ın boynuna kolyeyi takarken kulağına fısıldadığı ''Bu kolye sana emanet! Ta ki boynuna dolanıp kıyametin olana kadar'' sözleri gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme damgasını vuruyor.

 

 

YORUMLAR 6
  • miran masalı 4 yıl önce Şikayet Et
    reyyan miran aynen devam çok güzelsiniz
    Cevapla
  • Özlem uslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bayılıyorum bu filme her bölümünü gözümü kirpmadan soluksuz izliyorum miran ve reyhan sizi çok seviyorum
    Cevapla
  • Miran selda 4 yıl önce Şikayet Et
    Sence ne düşünebilirim tabii ki miran ı
    Cevapla
  • Miran sevdası 4 yıl önce Şikayet Et
    Sence ne düşünebilirim miran ı tabii ki
    Cevapla
  • Şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    Miran ve reyhan çok ama çok güzel bir hayat var. Ama gönül ve azat ne yapacak. Ortalık çok ama çok karışır. Azize ve gönül yapaca iş birliği yaparlar. Nedeni ne oldunu kimse bilmez. Ama handan ve reyyan konuşur. Ne yaptın ölümü kurtaraca bildinmi reyyan yenge bırak. Adamin yanına giden reyyan işin gerçeğini öğrendi. Karar geldi . Miran ve reyhan evleniyor. Amcası cihan büyük bir olasılıkla miran ölüme yıkacak .Ama olmadı. Mutlu olacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?