Savaşçı 79.bölüm fragmanı: Nefes kesen operasyon! Dört koldan saldırı...

Savaşçı 78.son bölümde; Kılıç Timi, tekrardan güçlerini birleştirerek Kartal Timi'ni rehin tutuldukları yerden kurtulabilmek ve Markus'u köşeye sıkıştırarak alt edebilmek için operasyon gerçekleştirdi. Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi'nin bir kez daha üstün kahramanlık örneği sergilemesi sonucunda Markus için çember giderek daralmaya başladı. İşte, Savaşçı 79.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.10.2019 09:33 GÜNCELLEME 24.10.2019 09:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 20 Ekim Pazar tarihinde tansiyon seviyesini yükselten sahnelere imza atan Savaşçı 78.son bölümde; Azmini ve kararlılığını bir an bile yitirmeyen Kılıç Timi, asla pes etmeden yeniden ekip olarak bir araya gelip vatan hainlerine karşı nefes kesen bir operasyon düzenledi. Savaşçı son bölümde; Eskisi gibi birbirlerine sıkı sıkıya kenetlenerek vatanın bütünlüğüne zarar verecek tüm unsurlara karşı kanlarının son damlasına kadar savaşmaya başlayan Kılıç Timi'nin öncelikli hedefi Kartal Timi'nin esir edilen yerden kurtarabilmektir. Kılıç Timi istediklerini elde edebilmek için ardı arkası kesilmeyen tehditler savuran Markus'a yaptıklarının bedelini ödetmek için ant içerken Kopuz Albay'ın gözünden kaçmayan bir ayrıntı Kutalmış Paşa için tehlike çanlarının çalmaya başladığını göstermesinin ardından Savaşçı 79.bölüm fragmanı bekleniyor. Dur durak nedir bilmeyen Markus'un akıllara durgunluk veren bir hamlede bulunarak Kutalmış Paşa'nın kızını kaçırarak tehditlerine hız kesmeden devam etmesinin sahne olduğu Savaşçı 79.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 79.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın bulunduğu, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ve yönetmenliğinde de Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın yer aldığı Savaşçı 79.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SAVAŞÇI 79.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Savaşçı 79.bölümüyle 27 Ekim Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 4
  • esentepe03 4 yıl önce Şikayet Et
    2-bir birlikteligi sergiliyor burada cok sey islenmis arkadasligin kardeslige nasil dönüstügü,aile yapisini,vatanseverligi ,güc ve azmin nasil üstesinden gelindigi ve ast ve üst ün bir birine olan sayginligi islenmis ve bu her Zaman böyleydi ve böylede kakacak bunu kimse degistiremez ben diziyi bütün bölümlerini iki kez izledim ve vardigim kani türk aile yapisina uygunlugudur ve brezilya dizilerine hicmi hic benzemiyor selam sevgiler.
    Cevapla
  • esentepe03 4 yıl önce Şikayet Et
    1-Askerligimi kibrista yaptim 3 devletin askerleriyle beraber karsi karsiya aramiizda 5 metre yoktu iclerinde bize Benzer sadece finlandiya askerleri vardi azda olsa serde bize benzeyyenn ingilizler korkakti selam vermeye dahi korkuyorlardi kanadalilarsa onlarin bize selamindan baska bir giriskinligi yoktu ama fin askerleri gercek dost gibiydi yani bize Benzer taraflari coktu simdi bu diziye gelelim arkadaslar bu bir eglence dizisi degil bu bir siradan dizide degil bu dizi insanligimizi,kardesligimizi,aile yapimizi vatanperverligi ve en derin arkadaslarin kardesgibi
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv kanalda yayınlanan dizi çok akıllıca değil. Karama'nın koyunu sonradan çıkar oyunu deyimi geldi aklıma
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    SavaşçıFOX Tv de anlam veremedim senaristi kim bilmiyorum ama sanki farklı mesaj mı veriyor aceba Bir zamanlar tek TÜRKİYE vardı malum kanalda dizzinin sonunda ki konsey toplantısında konuşulanlar hemen sonraki günlerdegerçekleşirdi aceba diyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!