Başbakan'dan Neşet Ertaş'la ilgili büyük sürpriz!

Neşet Ertaş'ın birinci ölüm yıldönümü ustaları buluşturuyor. Başbakan Erdoğan Neşet Ertaş için şarkı söyleyecek

Başbakan'dan Neşet Ertaş'la ilgili büyük sürpriz!
Başbakan'dan Neşet Ertaş'la ilgili büyük sürpriz!
GİRİŞ 24.09.2013 14:37 GÜNCELLEME 24.09.2013 15:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Bedia Akartürk, Ahmet Özhan gibi ünlü isimler Kırşehir'de sahneye çıkacak ve Neşet Ertaş'ın ölümsüz eseri "Gönül Dağı" nı birlikte söyleyecek.

Radikal'den Ömer Şahin'in haberine göre ünlü Halk Ozanı "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş, ölümünün 1'ncü yıldönümünde memleketi Kırşehir'de görkemli bir törenle anılacak. Neşet Ertaş'ı anma törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra aralarında İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Bedia Akartürk, Ahmet Özhan'ın da yer aldığı ses ve sahne dünyasının ünlü isimleri de katılıyor.

Geçtiğimiz yıl 25 Eylül'de vefat eden Neşet Ertaş, siyaset ve sanat dünyasının "Usta"larını buluşturacak. Ahilik kutlamaları için Cumartesi günü Kırşehir'e gidecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra da Neşet Ertaş'ın anılacağı "Altın Bağlama Ödül Töreni"ne katılacak. Kırşehir Belediyesi bu tören için Türkiye 'nin önemli sanatçılarını davet etti.

Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Bedia Akartürk, Ahmet Özhan'ın törene katılması kesinleşti. Emel Sayın'ın da gelebileceği söyleniyor. Programın sonunda Başbakan Erdoğan ve sanatçıların sahneye çıkarak Neşet Ertaş'ın unutulmaz eseri "Gönül Dağı"nı söyleyeceği öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • Mehmet Selçuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    HERŞEYİ BİLİYOR VE HERŞEYİ SÖYLÜYOR...!. Sayın Başbakanımız her şeyi biliyor ve her şeyi söylüyor. Kendisine Kırk bir kerre MAŞALLAH. Ne diyelim yatıp kalkıp bize böyle bir lider bahşettiği için Yaratanımıza şükredelim. Hatta gerekirse başımızı şükür secdesinden kaldırmasak yeridir. Bilmediği, anlamadığı ve söylemediği hiçbir konu mevcut değil. Bütün zamanını milleti ve devleti için sarf edip, sarf edecek bir şey kalmayınca dağarcığındaki eşi menendi olmayan değerli bilgilerini söz olarak sarf ettiği de bir vakıa. Her şeyi bilmesi bilgeliğinden, her şeyi söyleyebilmesi hatipliğinden olsa gerekte, nasıl oluyor da etrafındaki her şeyi göremiyor. Ben bu hususu anlayamadım, Yaradanım, Yüce Mevla’m bana biraz feraset, basiret verirse İnşallah onu da anlarım diye ümidim var.
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    haydar kolcu. ben ne dedim de bana kızıyorsun anlamadım? koskoca ülkenin başbakanı özgürlük ve demorkasiyi sağlama almak yerien camii inşasıyla meşgul olur mu? bu ülkede vatandaş kendisi yapıyor zaten. hadi onu da geçtim bakan yok mu bu ülkede? başbakanın bu tür şeylere harcadığı her dakika senin ve neslinin özgürlüğünden çalınıyor. sen taksime topçu kışlasıyla uğraşırken adam uluslararası bağlantı kurup darbe denedi. başbakan neşetle filan uğraşmaya devam ederse bir daha ki gelişlerinde mevcut camilerin cemaati de kalmaz.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    ERDEM KARDEŞİM SEN NEREDE YAŞIYORSUN.. öyle şeyler yazmışsın'ki adına hiç yakıştıramadım.onun için sana sözüm adın gibi ol derim o ada yazık.!!!!!
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanım. biz sizden sanat eserleri, camiler tesisler yapmanızdan önce asayişi sağlamanızı, demokrasiyi güvence altına almanızı ve ona kastedenleri hukuk önüne çıkaracak sistemi tesis etmenizi istiyoruz. boş işler bunlar. ne taksime cami lazım ne de neşet ertaşa güzellik. önce güvenlik ve özgürlük teminat altında olmalı
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Emin. Çapulculara değilde gerçekten Sanata ve Sanatçıya değer veren bir Başbakanımız var.Allah razı olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak