Tarkan'dan Kocaelilere müzik ziyafeti

'Fanta Gençlik Festivali' kapsamında Kocaeli'nde konser veren Tarkan, 50 bin üzerinde dinleyicisini Seka Park’ta coşturdu.

Tarkan'dan Kocaelilere müzik ziyafeti
Tarkan'dan Kocaelilere müzik ziyafeti
GİRİŞ 25.07.2011 11:58 GÜNCELLEME 25.07.2011 11:58

Konser alanına saatler öncesinde gelmeye başlayan vatandaşlar, sıkışıklığa inat dört gözle Tarkan`ın sahneye çıkmasını bekledi. Festival için sevenlerine büyük sürprizler hazırlayan Megastar Tarkan, sahne almadan önce gençlerin gözde rock grubu Manga sahne aldı. Dumanlar ve ışıklar arkasından sahneye çıkan Manga 'Beni Benimle Bırak' şarkısı ile sahneye giriş yaptı.

Sahneye çıkan Tarkan ise görsel ışık şovu ile dinleyenlerini hayran bıraktı. Görsel asansör ile birlikte sahnede Tarkan’ın görünmesi ile Seka Park alanında büyük bir çığlık koptu. Tarkan, sahne performansı ile büyük alkış topladı. Büyük kısmı LED`lerden oluşan özel bir sahne tasarımıyla seyircinin karşısına çıkan ünlü yıldız “Kuzu kuzu”, “Dudu dudu”, “Gel Gel” şarkıları ile kendisini hayranlıkla izleyen 50 bin kişiyi coşturdu. Mega star Tarkan, canlı performans sergilediği sahnede, 19 şarkıyı seslendirdi, 7 farklı elbise ile sahneye çıktı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır