Gökyüzünde esrarengiz cisim!

Silivri açıklarında gökyüzünde görülen parlak bir cisim merak konusu oldu. 'UFO' söylentilerine bir yenisi daha eklenirken cismin ne olduğu henüz bilinmiyor.

GİRİŞ 23.09.2013 22:48 GÜNCELLEME 23.09.2013 22:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Görüntüler Silivri İskelesi açıklarında akşam 20.30 sıralarında gözlendi. Çıplak gözle görülebilen ve gökyüzünde sabit duran parlak cismin ne olduğu henüz bilinmezken akıllara 'UFO' olabilir mi sorusunu getirdi.
Görüntü kaynağının nedeni bilim adamlarının yapacağı açıklamayla netlik kazanması bekleniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    NE OLABİLİR. ileri teknoloji ülkelerinin, Amerika ve Rusya gibi, Türkiye ye cacusluk yapmak için gönderttiği uzaktan kumandalı sgörüntü alan, hatta frekanslara girerek dinleme yapabilen ,geliştirilmiş bir casus makinedir.
    Cevapla
  • Ayşe Vuslat Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak. kedidir o kedi:)
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    BİLİNMEYEN UÇAN CİSİM OLABİLİR Mİ? ACABA.. Bir cisim uçuyor ise, vede ne olduğu bilinmiyor ise ufo dur. en azından ne olduğu öğrenilene kadar. Aslında, uçan cismin içinde canlı var ise, veya kontyrol ediliyor ise farklı isimler verilebilir.
    Cevapla
  • Gürhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok farklı olaylar var. 3 gemi var 1. Kuzey çin denizinde 2. Atlas okyanusunda 3. ise Çinin tespit ettiği tektonik titreşimlerin şifrelerinde ki bilgilerden sıkı durun büyüklüğü 250 km olan ana karargah gemisinin yaklaşık olarak jupiter yakınlarında olmasıdır. Ve bunu hükümetler biliyor. Ayrıca çin bile kırsal kesimlerde ki halkına karşılaşmaları dahilinde ateşli silahlarla karşılık verilmemesi idi. Çinde ki birçok balıkçı defalarca enterasan olaylar ile karşılaşmıştır. Çin istihbaratı bu konuda çok sayıda araştırmasını yayınlamıştır. Zulkarneyn kıssası bizlere ışık tutuyor :-)
    Cevapla
  • ahmet guven 10 yıl önce Şikayet Et
    uydu . meteroloji uydusu falandır ne olcak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı