Ateş Böceği Ercan gözyaşlarına boğuldu

Hayatını kaybeden komedyen Yalçın Otağı, Muğla'nın Datça ilçesinde defnedildi. Komedyen Ateş Böceği Ercan ise cenazede adeta yıkıldı.

GİRİŞ 16.08.2014 16:55 GÜNCELLEME 16.08.2014 17:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karaciğer kanseri ve sirozu nedeniyle 78 yaşında yaşamını yitiren Otağı, yaz tatillerini ve ömrünün son günlerini geçirdiği Datça ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. İskele Mahallesi'ndeki Fatih Camii'de kılınan cenaze namazının ardından Otağı, aynı mahalledeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cenazeye Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, Otağı'nın 41 yıllık hayat arkadaşı sinema sanatçısı Lale Belkıs, sanatçı arkadaşı Ercan Bostancıoğlu, tiyatro sanatçısı Yalçın Özden, şarkıcı Cengiz Coşkuner, Yakup Karameşe ile yakınları katıldı.

ATEŞ BÖCEĞİ ERCAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Otağı'nın 30 yıl aynı sahneyi paylaştığı "Ateş Böceği Ercan" olarak tanınan Ercan Bostancıoğlu da arkadaşının mezarı başında uzun süre gözyaşı döktü.

Türk insanını 30 yıl birlikte güldürdüklerini belirten Bostancıoğlu, şunları söyledi:

"Hem de iyi bir şekilde güldürdüğümüzü zannediyorum. Ama Yalçın bugün beni ağlatıyor. 56 sene öncesinde başlayan bir beraberliğimiz vardı.

ÇOK DUYGULANDIM

Yalçın 4 senedir bu hastalığın pençesindeydi. Bir yerde Allah çektirmesin diyordum kardeşime. İyisiyle kötüsüyle tüm yaşadıklarımız bir film şeridi gibi geçiyor şu anda gözümün önünden. Çok duyguluyum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Abdullah Genc 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin. Döneminde emeğinin karşılığını layıkıyla bulamamış, kıt kanaat geçinen sanatçılardan biriydi. Cenazesindeki mütevazilik, vefasızlık, çok fazla söze lüzum bırakmıyor zaten. Allah, merhametiyle muamele eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak