Beyaz, Filiznur'un çağrısına kayıtsız kalamadı

İzmir’de, yüzde 94 ağır zihinsel engelini yenerek milli takıma girmeyi başaran Filiznur İmer’in çağrısına Beyazıt Öztürk kayıtsız kalmadı.

Beyaz, Filiznur'un çağrısına kayıtsız kalamadı
Beyaz, Filiznur'un çağrısına kayıtsız kalamadı
GİRİŞ 17.09.2014 15:19 GÜNCELLEME 17.09.2014 15:24

İzmir’de, 11 yaşındaki Filiznur’un zihinsel engelini yenmekle kalmayıp büyük başarılara imza atarak milli takıma girmesi ‘Azmin zaferi’ olarak herkesi şaşırttı. Filiznur’un tek isteği ünlü şovmen Beyaz’ı, Murat Boz ve Mustafa Ceceli’yi görmekti. Beyaz’a seslenen Filiznur’un çağrısına ünlü şovmen sessiz kalmadı.

“AŞKIM BENİM, DİYE SESLENDİ”

Beyazıt Öztürk, Filiznur’u arayarak, “Sen benimle tanışmak istediğini söylemişsin. Ama asıl ben seninle tanışmak istiyorum. Seni görmeye geleceğim. Eğer aksilik olur da gelemezsem de Ekim ayında Beyaz Show programım başlayacak. Seni önümüzdeki ay programıma konuk edeceğim. Seni seviyorum Filiznur” dedi.
Filiznur’a sürekli ‘Aşkım benim’ diye seslenen Beyaz’ın, ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna, ‘Hayat orta gidiyor abi, nasıl olmasını bekliyorsun ki’ cevabı ünlü şovmeni kahkahaya boğdu.

MURAT BOZ VE MUSTAFA CECELİ’Yİ BEKLİYOR

Kızının mutluluğunu kelimelerle anlatamadığını ifade eden anne Süreyya İmer de şunları söyledi: "Ben hayatımda hep ünlü olup hem de bu kadar alçak gönüllü bir adam tanımadım.

Filiznur’un onunla konuşurken gözlerindeki ışıltıyı görmesini çok isterdim. Kızım o an sevincinden ve sevgisinden havalara uçtu. Beyazıt Öztürk’e bize kayıtsız kalmadığı için ve insanlığı için çok teşekkür ediyorum.” 

Murat Boz ve Mustafa Ceceli’ye de seslenen Filiznur, şimdi onlardan bir telefon bekliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk