İzmirli hasta acil serviste kayboldu

İzmir'de, evinde kriz geçirdikten sonra acil servise kaldırılan Ayşe Bilir, 4 dakika sonra kayboldu.

İzmirli hasta acil serviste kayboldu
İzmirli hasta acil serviste kayboldu
GİRİŞ 18.11.2014 11:29 GÜNCELLEME 18.11.2014 15:11

Geçen cuma günü saat 13.30 sıralarında, İzmir'in Karşıyaka İlçesi’ndeki Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki evlerinde eşiyle oturan 70 yaşındaki Ayşe Bilir, bir süredir gördüğü psikolojik tedavinin de etkisiyle kriz geçirdi.

Eşi Remzi Bilir’in yardım istediği 112 sağlık ekibi, eve gelip Ayşe Bilir’i, sakinleştirmeye çalıştı. Ancak sakinleşmeyen Bilir’e iğne vuruldu. Ardından sedyeyle ambulansa alındı. Remzi Bilir de eşinin durumunu sağlık görevlilerine anlatıp ambulansa binmek istedi. Ancak kendisine refakatçi alınmasının yasak olduğu söylenip, Bilir’in binmesine izin verilmedi.

DÖRT DAKİKADA KAYBOLDU

Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin acil servisine götürülen Ayşe Bilir, güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saat 14.14.’te, içeri alındı. Bu süre içerisinde acil servis görevlileri de Bilir’in, nabzını, tansiyonunu, ateşini ölçtü. Ardından kendi haline bırakılan Ayşe Bilir, saat 14.18’de, onlarca görevlinin gözleri önünde, ayakkabısız, yalın ayak ve bir süre önce beline takılmış olan metal korsesiyle acil servisten çıkıp kayıplara karıştı. Beş dakikalık farkla arkadan gelen Remzi Bilir ile yakınları, acil servise girip eşini sorduğu anda, kaybolduğu ortaya çıktı.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Dört gündür o bölgede ve Karşıyaka’da, sokak sokak yapılan aramalara rağmen Bilir’i gören olmadı. Hastane yönetiminin kendilerine hiç ilgi göstermediğini öne süren Remzi Bilir, polise eşinin kayıp olduğunu bildirmesinin ardından, ihmali olan sağlık görevlileri hakkında savcılığa da suç duyurusunda bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu