Düşünceli vatandaştan alkışlanacak hareket

Çorum'da bir vatandaş nehre düşen sokak köpeğini ceketiyle kuruladı.

Düşünceli vatandaştan alkışlanacak hareket
Düşünceli vatandaştan alkışlanacak hareket
GİRİŞ 04.03.2015 13:09 GÜNCELLEME 04.03.2015 13:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Kızılırmak Nehri'ne düşen sokak köpeği için vatandaşlar seferber oldu. Bir vatandaş, kıyıya çıkan köpeğin üzerine üşümemesi için ceketini koydu.

İlçe merkezinden geçen Kızılırmak Nehri'nde tarihi Koyunbaba Köprüsü ayağında bir köpeğin soğuk suda çırpındığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekiplerin olay yerine gelmemesi üzerine vatandaşlardan birisi ayaklarını sıvayıp köpeği kurtarmak için nehre girmeye çalıştı.

Nehrin sularının çok derin olması sebebiyle köpeğin bulunduğu alana gidemeyen vatandaşlar, köpeği yanlarına çağırdı. Köpek kıyıya doğru yüzmeye başladı. Köprünün ayağından yaklaşık 8 metre yüzen köpek, soğuktan titreyerek kenara ulaştı.

Bir vatandaş ise üzerinden çıkardığı ceketini ıslanan köpeğin üzerine örterek kuruladı. Çevredeki vatandaşların da ilgi ile izlediği kurtarma anı sonrasında sokak köpeğine yiyecek verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    eski bir dini hikaye vardı--hani susuz bir köpeğe su veren günahkarın,bütün günahlarının affedilmesi ile ilgili. insan kendine bir ceketi fazla zorlanmadan,piyasada 100 tl ye bile alabilir ama,bu paranın bin mislini verse böyle bir savap fırsatı yakalayamaz kolay kolay.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...