Yayladağılıların Jolie hayal kırıklığı

Birleşmiş Milletler (BM) iyi niyet elçisi ve ünlü film yıldızı Angelina Jolie'yi görmek için Hatay'ın Yayladığı ilçesinde bekleyen vatandaşlar, Jolie'nin ilçeye gelmemesi nedeniyle hayal kırıklığına uğradı.

Yayladağılıların Jolie hayal kırıklığı
Yayladağılıların Jolie hayal kırıklığı
GİRİŞ 17.06.2011 23:59 GÜNCELLEME 17.06.2011 23:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yetkililerin daha önceki duyurularında ünlü yıldızın Yayladağı ilçesinde bulunan geçici çadır kentleri ziyaret edeceğini öğrenen Yayladağılılar, saatler öncesinden hazırlık yaparak, hediyeler hazırladı.

Yayladağılılar, yaklaşık 5 saat boyunca, Suriyeli misafirlerin bulunduğu TEKEL binası önünde bekledi. Daha sonra, Jolie'nin Altınözü ilçesindeki çadır kentleri ziyaret edip, ülkesine döneceğini öğrenen ilçe halkı, bulundukları yerden ayrılıp evlerin döndü.

Jolie'yi görmek için bekleyenler arasında, çevre ilçeler ve Antakya'dan gelenlerin de bulunduğu öğrenildi.

AA

YORUMLAR 5
  • Ahmet Ar 12 yıl önce Şikayet Et
    YAYLADAĞLI KARDEŞLERE. Bu haber doğru ise, yani bu bağyan gelmedi diye çok üzüldüyseniz yazık! Bu boşluğu neyle doldurduğunuz sizin şahsiyetinizi verecektir.
    Cevapla
  • Nihat AYDIN 12 yıl önce Şikayet Et
    reklamcılar. neden bu insanlara 3 5 çocuk oyuncağı yerine yaşamları için gerekli gıda barınma v.s ihtiyaçlarından dolayı kendi paralarından yardım etmiyolar da bu ziyaretin bütün masraflarını dahi yardım kuruluşlarına ödetiyorlar ki,????
    Cevapla
  • Ahmet Ar 12 yıl önce Şikayet Et
    ÖLÜRSEM KABRİMİZE BİLE GELME, İSTEMEM!. İyi niyet elçisiymiş... İyi niyetleri var mıymış ki elçileri olsun? Katil ABD'nin yüzüne insancıl maske. ABD sanatı ve sanatçıyı bile siyasi hedefleri için kullanıyor. Kendinden bağımsız ve habersiz bir yardım faaliyeti bile olamaz değil mi... Hemen yüzünü gösterecek ki, oraya da el koyduğunu göstersin. Ne işin var orada, artist bozuntusu ajan? Gelme gelme gelme! Defol! Acılarımız üstünde tepinme. Hiç olmazsa derdimizi olsun sizden bağımsız yaşayalım. Yettiniz artık.
    Cevapla
  • SeRKaN 12 yıl önce Şikayet Et
    yazık yaa.... amma yabancı hayranlığı varmış bizim millette!
    Cevapla
  • beyazıt aksoy 12 yıl önce Şikayet Et
    AMMA DA ABARRTILDI KİM BU JOLİE. güya bu olayları dünyaya ya duyuracak ama basını yanına almıyor. kadın sadece kendi tanıtımını yaptı gitti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi