Televizyon dizileri Bâbıâli’de tartışılacak

Türkiye’de son yıllarda büyük tartışmalara yol açan televizyon dizileri, Cağaloğlu’nda bir kültür programında ele alınıyor.

Televizyon dizileri Bâbıâli’de tartışılacak
Televizyon dizileri Bâbıâli’de tartışılacak
GİRİŞ 03.01.2012 17:02 GÜNCELLEME 03.01.2012 17:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetmenler, senaristler, oyuncular ve seyirciler, televizyonlarda ardı ardına gösterime giren dizilerle ilgili düşüncelerini açıklayacak ve eleştiride bulunabilecekler. Timaş Kitap Kahve’de, 5 Ocak 2012 Perşembe akşamı saat 18.00’de başlayacak olan toplantıya, tanınmış sinema yazarları, yönetmenleri ve oyuncularının da katılması bekleniyor.

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER)’nin düzenlediği “Bâbıâli Sohbetleri”nde bu hafta “Televizyon Dizileri” ele alınıyor. Erol Mermer’in yöneteceği toplantıya İsmail Güneş, Nazif Tunç ve Mehmet Uyar konuşmacı olarak katılacak. Sinema eleştirmeni İhsan Kabil de toplantıya katılacağını bildirdi. Sinema ustaları, Türkiye’nin son yıllarda gündeminden inmeyen “televizyon dizileri” meselesini ele alacak ve görüşlerini açıklayacaklar. Dinleyicilerin sorularına cevap verecek olan konuşmacılar, dizilerin daha iyi yapılabilmesi gereken şartları da dile getirecekler.

(sanatalemi.net)

 

YORUMLAR 1
  • ihsen emmi 12 yıl önce Şikayet Et
    dizileri degil, izleyicilerin ahlakini sorgulayin bakalim, ne cikacak?. Necip milletim bu pislikleri izlerse, daha pisleri de cikar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor