Kim bedava kitap ister?

Başlığın kusuruna bakmayın. Bazı pazarlama firmalarının sloganları gibi oldu ama hiç de öyle değil. Kocaeli Kitap Fuarı'nda bizi ziyaret edecek okurlarımıza hediyelerimiz olacak.

Kim bedava kitap ister?
Kim bedava kitap ister?
GİRİŞ 11.05.2011 10:15 GÜNCELLEME 11.05.2011 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

14 Mayıs Cumartesi gününden itibaren 9 gün Kocaeli’de olacağız. Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarında Haber7 olarak yerimizi alıyoruz.

14-22 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak fuarda Haber7 olarak, Haber 7 yazarları ile okurlarını buluşturacağız. Babıali Şenlikleri’nde okurlarımıza hediye kitaplar vermiştik. Kocaeili’de de hediye kitaplarımız olacak. Standımıza gelen Haber 7 okurlarını boş göndermemeyi düşünüyoruz. Bu aralar şifre mevzusu biraz karışık ama biz yine de ‘şifreli’ haberler yapıp, bizi okuyanlara kitap vereğiz. 

Hediye kitap için Babıali Şenlikleri'ni bekleyen İstanbul'daki okurlarımıza, beklemenize gerek yok diyelim. Fuara gelirlerse hem Kocaeli'yi gezerler hem biraz sohbet ederiz.
 
FUARA GELECEK YAZARLAR

Fuar süresince ben ve diğer editör arkadaşlarım ziyaretçileri konuk edecek. Ayrıca fuar boyunca bize eşlik edecek Haber 7 yazarları arasında şimdilik yer alacak isimler şöyle; Meryem Aybike Sinan, Mehmet Ali Bulut, Mehtap Kayaoğlu, Fatih Bayhan, Mehmet Teber, İsmail Öz.

MANTININ KOKUSU GELDİ SADECE

Yazarlarımızdan Meryem Hanım Kocaeli'de yaşadığı için onu sık sık bekliyoruz. Bu arada geçen hafta sonu sarmanın ve mantının sadece kokusu geldi bize. Başka da bir şey görmedik. Bu kısım biraz şifreli oldu ama anlayan anladı.

Fuarda Ülke TV, Radyo 7 ve Haber 7 birlikte yer alacak. Standımız Salon A'da A88'de olacak.

Fuarla ilgili bilgileri bu siteden alabilirsiniz: http://www.kocaelikitapfuari.com/ 

İhsan Aydın - Haber 7
OKUR TEMSİLCİSİ
ihsan.aydin@haber7.com
http://ihsanaydin.net/
http://twitter.com/iaydin

YORUMLAR 1
  • yuksel 12 yıl önce Şikayet Et
    bende isterim... ne yapalım bingöle stand açamayacağınıza göre bende isterim...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı