110 İsrail askeri öldürüldü

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylar 110 İsrail askerini öldürdüklerini açıkladı.

110 İsrail askeri öldürüldü
110 İsrail askeri öldürüldü
GİRİŞ 29.07.2014 11:13 GÜNCELLEME 29.07.2014 11:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ne yönelik kara saldırıların başladığı 17 Temmuz'dan bu yana 110'dan fazla İsrail askerinin öldürüldüğünü bildirdi.

İzzeddin el-Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, "Mücahitler, Gazze Şeridi sınırlarında savunma operasyonlarını sürdürüyor. Gazze Şeridi'ne karadan saldırıların başladığı günden bu yana 110'dan fazla asker öldürüldü, yüzlercesi yaralandı" denildi.

İsrail ordusunun açıklamalarına göre ise, şu ana kadar 48 asker hayatını kaybetti.

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, 7 Temmuz'dan bu yana hayatını kaybeden Filistinli sayısının bin 119'a, yaralıların ise 6 bin 550'ye ulaştığını açıklamıştı.

Netanyahu, Tel Aviv'deki Savunma Bakanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, ölen askerlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, "Zor günler olacağını biliyorduk" dedi.

YORUMLAR 5
  • stuvv 9 yıl önce Şikayet Et
    resme bakın....ağlıyor... birde utanmadan ağlamazlar mı? acayip gıcık oluyom..bunlar nasıl insanlar keşke dinozorların devrinde yaşasalardı da o düşen meteorla sonları gelseydi.. insanlık rahat ederdi...Allah ım bunların Müslümana mermi atan ellerini kurutsun (AMİN)
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    netenyahu soytarısı . Zor günler olacağını biliyorduk demiş Allah devamını hatta sonunuzu getirsin..
    Cevapla
  • alex de souza 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH IMsayılarını dahada çoğalt şu siyonistlerin. keşke füze atmasalarda göğüs göğüse harp yapsalar silinip giderler bu aşşağılık mahlukatlar :v
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Kolaymı İslam mücahidi ile savaşmak!?.... ...kara harekatında Siperlerde saklanırken bile korkudan altlarına kaçırıyorlar?..Çünkü onlar,israilliler ALLAH tarafından lanetli?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Panik olmasın diye Ölü sayısını saklıyorlar!?..... ....... katil israil,in ölü sayısı bundan daha fazla!!!!!....Şu anda hepsi korku içinde...Müslüman askeri ile göğüs göğüse çarpışmakdan korkuyorlar?,uzakdan füzelerle bombalarla cevap veriyorlar?....yoksa ölü sayıları çok daha fazla olur!?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler