Acılı anne 25 militan öldürdü

Afganistan'da gözleri önünde oğlunu katleden Taliban militanlarının peşine düşen bir anne, intikam almak için 25 Taliban militanını öldürdü.

Acılı anne 25 militan öldürdü
Acılı anne 25 militan öldürdü
GİRİŞ 26.11.2014 12:42 GÜNCELLEME 26.11.2014 14:33
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İran'ın İngilizce yayın yapan televizyonu Press TV'nin internet sayfasında yer alan habere göre, Afganistan'ın batısındaki Farah bölgesinde bir anne, oğlunun intikamını almak için 25 Taliban militanını öldürdü, 5'ini de yaraladı.

Reza Gül isimli kadının polis oğlu, gözleri önünde Taliban militanları tarafından öldürüldü.

Oğlunun intikamını almak için silaha sarılan Reza Gül, kızı ve damadıyla birlikte Taliban militanlarının peşine düştü.

Farah bölgesinde Taliban militanlarıyla çatışmaya giren anne Reza Gül, 25 militanı öldürdü ve 5'ni de yaraladı.

25 Taliban militanının öldürüldüğü çatışmanın 7 saat sürdüğü belirtildi. Taliban, çatışmayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

'O ANNE SEMBOL OLACAK' 
Olayla ilgili konuşan Afganistan İçişleri Bakanı sözcüsü Sadık Siddiki, oğlunun intikamını almak için silaha sarılan annenin, Taliban'a karşı verilen mücadelenin sembolu haline geleceğini söyledi.

ABD askerlerinin Afganistan'dan çekilme tarihi yaklaşırken, Taliban Afganistan güvenlik güçlerine saldırılarını arttırdı. Afganistan'ın batısındaki Fatah bölgesi, Taliban'ın en etkili olduğu yerlerden biri olarak biliniyor.

YORUMLAR 17
  • berdan tek 9 yıl önce Şikayet Et
    Acılı anne bir oturuşta 3 porsiyon acılı adana yedi deseler belki inanırdım...
    Cevapla
  • lütfi 9 yıl önce Şikayet Et
    iran modelidişi rambo
    Cevapla
  • imam şafii 9 yıl önce Şikayet Et
    burada yazı yazanların irana düşman oldukları kadar israile de düşman olsalar dı daha iyi olurdu. islam ülkeleri içerisinde Asker ve polislerin hiç bir gerekçe gösterilmeden öldürülmesi haramdır. eğer bugün suriye ve ırakta Sözde Mücahidler tarafından öldürülen askerler için kafir orduyla şavaşıyorlar tezini savunuyorsanız. ozaman bu çakma mücahidlerinin de bizim ülkemizdeki askerleri öldürdüklerinde sizler yine kahraman mücahidler kafir türk ordusu ile savaşıyorlar. dermisiniz. yok.... ozaman neden suriye ve ırakta ölen asker için oh iyi oldu diyoruz. işte taliban denen teröristler de son 2 yıldır, amerikan ordusuna karşı ciddi bir direniş göstermediler. ama nedense afgan askerlerine yönelik saldırılarına da hız verdiler. o zaman iranın bu çakma cihadçılarla mücadele etmesi sizce doğal değilmidir....
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    desydi tek tek takip etti ve arkadan kurşunu sıktı,anlarım..eğitim görmemiş bir kadın ve damadı ne akdar kinli bir işekilde saldırırsa saldırsın çatışmaya girecek ve 25 talibanı öldürecek ve beşini yaralayacak..rambo bile yapamaz!Filim icabı bile olsa!Burda başka bir dümen,kadınları kışklırtma ,başkaldırma intikam almaya yöneltme gibi bir durum var gibi...
    Cevapla
  • gale 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuranı Kerim de belirtilen cihad ile bire bir örtüşen her eylem kutsaldır...Kuranı Kerimi okuyup anlayıp gerçek cihadın ne ve nasıl olması gerektiğini de bizim kendimizin anlaması lazım batının ağzı ile kutsal olan dinimizin kurallarını yorumlamak ancak ahmakların işidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!