Mursi dua etti, mahkeme hakimi 'amin' dedi

Mısır'de Mursi ve 35 kişinin yargılandığı davada savunma heyeti, sanıklar hakkındaki suçlamaları "tutarsız" oldukları gerekçesiyle reddetti.

Mursi dua etti, mahkeme hakimi 'amin' dedi
Mursi dua etti, mahkeme hakimi 'amin' dedi
GİRİŞ 16.12.2014 02:00 GÜNCELLEME 16.12.2014 02:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 35 sanığın yargılandığı davanın duruşmasına devam edildi.

HAKİM, MURSİ'NİN DUASINA KARŞILIK VERDİ

Duruşmada Mursi'nin, "Rabbim, üzerimizdeki ve Muhammed ümmeti üzerindeki bu musibeti kaldır" şeklindeki duasına Mahkeme Başkanı Hakim Şaban eş-Şami, "Amin" diyerek karşılık verdi.

Mursi'nin dış işlerinden sorumlu yardımcısı Isam el-Haddad'ın avukatı Semir Hafız, İstihbarat teşkilatının yaptığı ve "Mursi'nin sekreteri Ahmed Abdulati'nin Haddad için biri İspanya'nın başkenti Madrid'de İslamcılarla diğeri Kahire'de Türk Büyükelçisiyle aynı anda görüşme tertip ettiği" yönünde suçlamalar içeren soruşturmanın çelişkili olduğunu savundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • ümmet 9 yıl önce Şikayet Et
    amin. amin. amin...
    Cevapla
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Erbakan Hoca'ya yapılanı gözünüzün önüne getirdiğiniz zaman Mursi adeta onun kopyası. Tabi bire bir kopyası değil ama neredeyse tıpa tıp kopyası. Ve Erbakan ve yetiştiriği insanlar neler başardılarsa, Mursi ve arkadaşlarıda aynı şeyi başaracaklar inşallah. Bir tek farkla, Erbakan işi şakaya ve fıkraya vura vura zalimlerin kendisini ciddiye almasını engelledi. Mursi ise dobra dobra gidince Siyonistler Erbakan'da yaptıkları hatayı tekrar etmek istemediler. Düşünebiliyormusunuz, eğer Mursi başarsaydı ve Türkiye ile çalışmaya devam edebilseydi, Mısır'da olabilecek farkı ve İsrail'in durumunu???
    Cevapla
  • Seda Güzel 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın yanlışının farkına varması da güzel bişey sisi ondan beter olacak ona amin diyen çıkar mı bilemiyorum Allah yanlış yaptıklarımızn farkına vardırtsın yanlış yapan önde giden insanlara da hidayet versin Dünya malı gözümüzü kör emesin heabını veremeyeceğimiz yanlışlaa düşürmesin
    Cevapla
  • tarafsız 9 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • HakkıBilirhakkısöylerHaktanYanaYürekler-5 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahi ente hurrun... Diren Mursi diyenler seni unuttu...
    Cevapla
  • sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    Mısır davamızdır,ihvanı müslim davamızdır.Unutmadık Allahın izni ile unutturmayacaz
    Cevapla
  • nur 9 yıl önce Şikayet Et
    Unutmadık! diren mursi diyenlerden kastın Erdoğan'sa eminiz oda unutmadı. her şeyin bir zamanı var çünkü güç kuvvet Allahin elindedir .onun takdir ettiği zaman gelmeden Kula sabir düşer ancak..
    Cevapla
  • emrebilge 9 yıl önce Şikayet Et
    Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu