IŞİD'den Obama'ya "kafanı keseceğiz" tehdidi!

Son videoda bu sefer ABD Başkanı Obama'yı ve Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'yi tehdit etti.

IŞİD'den Obama'ya "kafanı keseceğiz" tehdidi!
IŞİD'den Obama'ya "kafanı keseceğiz" tehdidi!
GİRİŞ 28.01.2015 16:13 GÜNCELLEME 28.01.2015 16:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir Peşmergeye diz çöktürerek tehditler savuran IŞİD militanıObama ve Barzani'ye tehditler savurdu. Söz konusu videoda Kürtçe konuşan ve ABD Başkanı Obama'yı da tehdit edenmilitan "İslam'a karşı gelenlerin sonu böyle olur. Amerika'ya da geleceğiz. Obama Beyaz Saray'da senin kafanı da keseceğiz. Bu mesajım Fransa ve onun kız kardeşi Belçika'yadır. Bomba yüklü arabalarla gelip başlarınızı keseceğiz. Ey ..... Mesut (Mesut Barzani), vallahi başını keseceğim. Biz erkeğiz ve kimseden de korkmuyoruz. Biz şeriatın hükümlerini yerine getiriyoruz. Bu senin askerinin sonudur" dedi.

Öte yandan videoda konuşan IŞİD üyesinin Berdereş nüfusuna kayıtlı Muwaffak Yunus adlı bir Kürt olduğu tespit edildi. Daha önce İslami partilerden birine mensup olan Muwaffak Yunus ve 2 kardeşinin birlikte Musul'un işgal edildiği dönemde IŞİD'e katıldığı bildirildi.

"JAPON VE ÜRDÜNLÜ REHİNEYİ ÖLDÜRÜRÜZ"

IŞİD'in yayınladığı başka bir videoda talepleri karşılanmazsa elindeki Japon ve Ürdünlü rehineleri 24 saat içinde öldüreceği tehdidinde bulundu. Videoda duyulan sesin, IŞİD'in elindeki Japon gazeteci Kenji Goto'ya ait olduğu belirtiliyor.

IŞİD, Goto ve Ürdünlü pilot karşılığında, Ürdün'de tutuklu bulunan Iraklı bir kadının serbest bırakılmasını istiyor. Videoda Jogo şu ifadeleri kullanıyor:
"Bu benim son mesajım. Bana, benim özgürlüğüm önünde engel oluşturanın yalnıza Ürdün hükümeti olduğu söylendi. Japon hükümeti tüm siyasi baskısını Ürdün hükümetine uygulasın. Çok az zaman kaldı. Sajida'yla ben değişeceğim. Bunda anlaması zor ne var? O 10 yıldır mahkum ve ben yalnızca birkaç aydır mahkumum. Ürdün hükümetinin değişimi daha fazla geciktirmesi, onların pilotlarının ve daha sonra benim ölümünden sorumlu olması anlamına geliyor. Yaşamak için yalnızca 24 saatim kaldı. Pilotun daha da az. Lütfen bizi ölüme terk etmeyin."

YORUMLAR 3
  • Şizofreniklere... 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş hangi bilgiye göre işid in amerika tarafından yönetildiğine kanaat getirdiniz de her haberi bu ön kabule göre değerlendiriyorsunuz.
    Cevapla
  • nüsret siirt 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin gücünüz ancak masum müslümanlara yeter PEYGANMBER efendimiz savaşa giderken ağaçlara yaşlılaılara esirlere zarar vermeyin diye emrederdi siz caniler gibi insanların kafasını kesiyorsunuz ALLAH cc sizi kahru perişan etsin inşallah
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Patronuna kafa tutuyor aklını yemiş. Obama yapma dese abdestini tutacan zırtopoz. Senaryoya bak, tebrik etmek lazım inandırıcı oynuyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!