Sisi'nin yeni ses kaydı ortaya çıktı

Abdulfettah Sisi,özel kalem müdürü Kamil ve Askeri Konsey Üyesi Hicazi'nin Şubat 2014'teki toplantısının yeni ses kaydı ortaya çıktı.

Sisi'nin yeni ses kaydı ortaya çıktı
Sisi'nin yeni ses kaydı ortaya çıktı
GİRİŞ 13.02.2015 12:20 GÜNCELLEME 13.02.2015 12:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Müslüman Kardeşler Teşkilatı’na (İhvan) yakın ve darbe karşıtı yayınlarıyla tanınan televizyon kanalı Mükemmilin'in yayınladığı yeni ses kaydında, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi ile özel kalemi Abbas Kamil, Körfez ülkelerinden alınan para hakkında konuşuyor. Konuşmada, Körfez ülkelerinden alınan para miktarının 30 milyar doları aştığını belirtiliyor.

Sızdırılan yeni ses kaydında, Abbas Kamil, Sisi’ye Suudi Arabistan’dan daha fazla para istemeye yönelik bir öneride bulunuyor.

Kamil bunu dile getirirken, yardımların malzeme halinde istenmesini de öneriyor. Ancak, kayıt Sisi’nin yardımların para halinde olmasını tercih ettiğini gösteriyor.

Kamil: Efendim, bence yardımları petrol, un ve ürünlerle yüklü gemiler halinde isteyelim.

Sisi: Hayır Abbas, nakit istiyoruz. Nakitten başka bir şey getirme. Dikkat et ve bunları hallet.

Kamil: Efendim, siz BAE’den, Suudi Arabistan’dan ve Kuveyt’ten ne kadar aldığımızı biliyor musunuz? Petrol ve diğer yardımların dışında sadece nakit aldığımız parayı toplasak yemin ederim 30 milyar doları aşıyor efendim.

YORUMLAR 3
  • fehmi 9 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş bu paralel neymiş böyle bütün dünyayı dinlemiş.vaybe helal olsun diyeyimmi yok yok demiyeyim.bu paralel lafı ülkeye kafayı yedirdi yedirecek
    Cevapla
  • MUHAMMED 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlara karşı nasıl birlik oluyorlar bunlar anlamıyorum,biz türkiye olarak suriyen den gelen kardeşlerimiz için 5 milyar dolar harcadık 4yılda 1500000 milyon insanı doyurduk elhamdüllah , sisi 30 milyar dolar toplamış petrol ve diğer yardımlar hariç , müslüman kardeşlere ihvana darbe olsun Filistine darbe olsun diye , mısara yardım ediliyor darbeyi görmüyor tüm Avrupa , DUBAİ,ARABİSTAN,KUVEYTbunlar müslüman ülkeler değillermi ya,ALLAH CC hesap görenlerin en hayırlısıdır,,,
    Cevapla
  • KESİN PARALELDİR 9 yıl önce Şikayet Et
    paraleller dinlemişir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi