Ordu o bölgeyi IŞİD'den geri aldı

Irak güçlerinin IŞİD'in denetimindeki Ed-Dor beldesinde kontrolü sağladığı bildirildi.

Ordu o bölgeyi IŞİD'den geri aldı
Ordu o bölgeyi IŞİD'den geri aldı
GİRİŞ 06.03.2015 17:00 GÜNCELLEME 06.03.2015 17:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

El-Irakiyye Televizyonu'nun haberine göre, güvenlik güçleri, şiddetli çatışmaların ardından Tikrit'in güneyindeki stratejik Dor beldesinde kontrolü sağladı.

Haberde çok sayıda IŞİD militanının öldüğü belirtildi.

Öte yandan IŞİD'in, ordu birliklerinin Tikrit yönündeki ilerleyişini durdurmak amacıyla Samarra kentindeki karargahlara saldırı düzenlediği ancak saldırıların geri püskürtüldüğü ifade edildi.

Şii milislerden oluşan El-Haşdu'ş-Şabi (Halk Topluluğu) destekli Irak güvenlik güçlerinin, önceki gün IŞİD'in kontrolündeki Salahaddin vilayetinin merkezi Tikrit'i geri almak için geniş kapsamlı operasyon başlattığı açıklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaprak dökümü başladı patir patir oluyorlar. Kanlarını döktüler binlerce insanın ahlakına darmadağın olacaklar. Katliam şebekesi uluslarası şer güçlerin kiralık katilleri
    Cevapla
  • Zübeyir 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kâfirler, Münafıklar ve Müşrikler!!!çok sevinmeyin! bu zaman meselesidir.İnşallah Rahman!yakında tüm Arap Yarım adasını siz Kafirlerden,Münafıklardan,Müşriklerden ve sizin gibi olanlardan, sempati duyanlardan temizleyeceğiz!Islami Devlet Her Allahu Teala'nın Günü'nde Inşallah Rahman genişleyecek ve büyümektir!Güçlünecek dünyayı Feth edecektir!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı