IŞİD'in yeni hedefi Mısır!

Mısır'da IŞİD militanları tarafından bomba yüklü araçlarla en az 5 farklı askeri noktaya eş zamanlı saldırı düzenlendi.

IŞİD'in yeni hedefi Mısır!
IŞİD'in yeni hedefi Mısır!
GİRİŞ 02.07.2015 11:47 GÜNCELLEME 02.07.2015 11:56
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Mısır'ın kuzeyindeki liman kenti El Ariş'in yakınlarında yer alan Şeyh Züveyd'teki en az 5 askeri kontrol noktasına IŞİD militanları tarafından bomba yüklü araçlarla saldırı düzenlenmişti. Saldırıda en az 50 Mısırlı asker ve güvenlik görevlisi hayatını kaybettiği bildirildi.

ORTADOĞU'NUN HER YERİNDELER

Suriye'de hortlayan ve kısa zaman içinde Irak’ın ikinci büyük kenti Musul’u ele geçiren IŞİD terör örgütü kısa zaman içinde bölgede Yemen, Tunus ve Lübnan'da birçok saldırı düzenledi. Saldırılarda yüzlerce insan hayatını kaybetti. 

HAMAS'I TEHDİT ETTİ

Irak ve Suriye'de topraklarını genişleten, Afganistan'da Taliban'ın, Yemen'de El Kaide'nin ‘tahtını sallayan' ve 'sempatizanları' aracılığıyla dünyanın farklı ülkelerinde saldırı düzenleme ‘kapasitesine ulaşan’ IŞİD, son olarak Gazze Şeridi'ne gözünü dikip Hamas'a 'Kökünüzü kazıyacağız' tehdidi savurdu.

YENİ HEDEF MISIR

Mısır'da IŞİD militanları tarafından bomba yüklü araçlarla en az 5 farklı askeri noktaya eş zamanlı düzenledi. Saldırılarda 50 kişi hayatını kaybetti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • insan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah bir millet zalimlesince Allah onlarin basina daha zalimini getirir peygamberimiz oyle buyuruyor sisinin sonu geldi sayilir sira israilde bir yerlere merdivenle cikilir once etraf temizlenir hedefe ulasmak icin
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 8 yıl önce Şikayet Et
    İran İlerleyince Olay Oluyordu, Müslümanlar Rahatsızlık duyuyordu bundan...
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar alkaydeyi kullanarak irak afganistana saldirdi kullanidi sonra atti .. simdi isidi cikardilar onlarida kullanip sonra imha edecekler turkiye isidi uyarmali ve guclendirmeli ayni zamanda.isid di kendi kontrolumuze almaya calismaliyiz.
    Cevapla
  • isyankar 8 yıl önce Şikayet Et
    DIş işlerinde bos bir kadromuz var seni hemen orada görevlendiriyorum. Rabbim ne günlere kaldik.!
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    işi yer yüzüne ALLAH in adaletinı dağıtmak olan muslumanların uykularının çok olmasını cezası cekiyoruz bunca zaman içinde hiç bir yerde hak batıl mucadelesi durmuştu evet şimdi en yakınımızda başlayıp evrensel davamızın yayılması zamanı geldi nice şer zannettiğimiz şeylerdede hayır nice hayır zannetiğimiz şeylerdede şerler olabilır hayırlısı ALLAH tan
    Cevapla
  • isyankar 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi işlerrrrr !!!!!!!!
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    israili atlamışlar nedense?
    Cevapla
  • ozan 8 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca filistindeki israil zulmüne ses çıkarmayan mısır lübnan arabistan toprakları fethedilmeden israile saldırılmaz. o topraklar üzerinden israile geçilecek çünkü. ama sana soruyorum yıllardır zulme ses çıkarmayan bu devletler ışidin israile saldırmasına göz mü yumacak sence?? önce bu mürtedler yok edilecek sonra kafir israil..!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!