ABD askerlerinde YPG arması

Rakka operasyonunada terör örgütü YPG ile aynı safta yer alan ABD askerlerinin üniformasındaki YPG armaları görüntülendi.

ABD askerlerinde YPG arması
ABD askerlerinde YPG arması
GİRİŞ 26.05.2016 17:46 GÜNCELLEME 27.05.2016 00:46
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Suriye'de merkez olarak kullandığı Raka'nın IŞİD'ten alınması için dün öğleden sonra başlatılan operasyon devam ederken AFP'nin geçtiği haberde fotoğraflar dikkat çekti.

ABD özel kuvvetlerden askerler terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'li teörristlerle birlikte Rakka saldırısının ön saflarında görüntülendi. Amerikan askerlerinin üniformalarına terör örgütünün armasını taktıkları görüldü.

YPG'nin başını çektiği Sriye Demokratik Güçleri (SDG), Çarşamba günü Rakka'yı ele geçirmek için saldırıyı başlattıkların açıklarken, koalisyon güçleri de havadan desteğini yoğunlaştırdı.

Rakka, IŞİD'in 'de fakto başkenti' olarak görülüyor. Türkiye'ye 90 km uzaklıktaki kentte yaklaşık 300 bin kişinin yaşadığı belirtiliyor.

SDG, halihazırda Rakka'nın kuzeyindeki Tel Abyad ve Ayn İsa'yı kontrol altında tutuyor. ABD, Rakka'yı ele geçirme operasyonu öncesi kente havadan broşürler bıraktı.

YORUMLAR 82
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim ABD ile ortak olmak gibi bir mecburiyetimiz yok, bağımlılığımızı bitirelim lütfen, görün o zaman mühendislerimiz nasıl her şeyi üretecekler !
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Bu Rakka operasyonlarında binlerce ypg li ve abd askeri geberir.
    Cevapla
  • Bizimle 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada bize artislik yapıp da hakkını avucunavermediğimiz tek ülke Amerika. Bu kağıttan kaplanın bize savaş ilan etmesini öyle arzuluyorum ki. Türk tokadını yediğinde Amerika diye bi devlet de kalmayacak gelecekte inşaallah. Daha ben amerika tarihind,e savaşarak kazanmış bir gücünü görmedim bu fitne tohumunun.
    Cevapla
  • pehhh 7 yıl önce Şikayet Et
    ayakta uyuyon adamlar zaten savaş ilan etmiş. kendilerini yormuyorlar kuklalarını musallat ediyorlar.
    Cevapla
  • dadaş metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Baştan beri böyleydi terör örgütü silahları nerden alıyor ya rusyan yada abd den ama ALLAH büyüktür zalimler ve müslüman düşmanları için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • Damar 7 yıl önce Şikayet Et
    Öyleyse abd ile ypg inşallah kaybetsin , kötünün iyisini tercih ediyorum , herkesin temenniside bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk