Flaş açıklama! Esed iki ülkeyi istemiyor!

Esed rejimi, Suriye'de ateşkesin pekiştirilmesi ve siyasi çözüm için yapılacak Astana görüşmelerinde Suudi Arabistan ve Katar'ı istemiyor.

Flaş açıklama! Esed iki ülkeyi istemiyor!
Flaş açıklama! Esed iki ülkeyi istemiyor!
GİRİŞ 18.01.2017 13:58 GÜNCELLEME 18.01.2017 14:01
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

23 Ocak'ta Kazakistan'ın Astana şehrinde başlayacak barış görüşmeleri öncesinde Esed rejiminden flaş bir açıklama geldi. Rejimin dışişleri bakan yardımcısı Suudi Arabistan ve Katar'ı masada görmek istemediklerini söyledi.

BAKAN YARDIMCISI AÇIKLADI

Bakan Yardımcısı Faisal Meqdad yaptığı açıklamada, "Görüşmelere katılmalarını tartışmak için Öncelikle Katar ve Suudi Arabistan'ın terörizme verdikleri desteği kesmeleri gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye, Rusya ve İran'ın garantörlüğünde yapılacak Astana görüşmelerinde ABD, Suudi Arabistan ve Katar'ın da masada olup olmaması tartışılıyordu.

YORUMLAR 19
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Kamil misin nesin Suriye deki bu hal kimin eseri. Eset dediğin kişi, halen orda. Mantık lı ol. Mevla "akletmezmisiniz" der.
    Cevapla
  • kamil 7 yıl önce Şikayet Et
    esedi sevmeyiz etmeyiz ama eset varken suriyeli suriyedeydi iyi kötü gecinir giderdi. suriyenin sehirlerine turistler gezi duzenlerdi. kötü yönetilse de toprağı birdi az cok huzur vardi bebekler ölmezdi. kisaca şu anki halinden iyiydi suriye. başindaki nekadar kötü de olsa oyuna gelip iç savaşa girmeyeceksin. bu da bir örnek bir tecrube olsun ey muslumanlar
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Abisi iran vermiştir bu aklı. Amaç Türkiyeyi masada yalnız ve zayıf bırakmak. Bu işin zahmetini başta Türkiye çeker yarın batıdan bir grup gelir işin üstüne oturur ve sahiplenir cici adam olurlar.
    Cevapla
  • Eyt 7 yıl önce Şikayet Et
    Esad senin söz hakkın pek kalmadı Ortada SURİYE kalmadı. Senin yerine Iran Rusya var masada.
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı