Suriye, İsrail İHA’sını düşürdü

Lübnan basını, Suriye ordusunun Kuneytra bölgesinde İsrail’e ait bir İnsansız Hava Aracı’nı (İHA) düşürdüğünü iddia etti.

Suriye, İsrail İHA’sını düşürdü
Suriye, İsrail İHA’sını düşürdü
GİRİŞ 21.03.2017 13:38 GÜNCELLEME 21.03.2017 13:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

El Mayadin televizyonunun haberine göre, İsrail’e ait ‘Skylark’ tipi keşif amaçlı bir İHA, Suriye’nin hava sahasını ihlal etti.  İhlal üzerine devreye giren Suriye hava savunma sistemlerinin, Kuneytra üzerindeki İHA’yı vurduğu öne sürüldü.

Bu arada haberde yaklaşık 7 kilogram ağırlığında olan İHA’nın, 1.2 kilogram taşıma kapasitesine sahip olduğu belirtildi.

İSRAİL'DEN YALANLAMA

Habere ilişkin bir açıklama yapan İsrail ordusu, kendilerine ait bir İHA’nın Suriye’de kaybolduğunu belirtti ancak söz konusu İHA’nın vurulduğunu yalanladı.

YORUMLAR 5
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    israilde abd de tek darbelik ülkeler ama zamanı var bence iran hizbullak kuzey kore gibi ülkeler tetikte bekliyor çinin çekinceleri var iranı dinleseler şimdi bitirecekler bunları.
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    sayin yorumcu arkadaslar isral ile suriye yonetimi kardestir hemde oz be oz kardes onlar birbirini vurmaz ancak yalan haberlerle yine muslumanlari ve uzellikle musluman suriye halkini esedin yaninda tutuyorlar boyle haberlerle iran yonetimi suriye yonetimi israil amerika bunlar kardesten daha oteler unutmayin
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Cevat adlı kullancıya :İsraili arrow füze savunma sistemlerinin çok üst seviyede olduğunu iddia etmişiniz.İddianız doğru değildir.Kanıt şudur:İsraiin bu sistemleri suriyeden atılan füzlerin bir tanesini engelleyemedi.Engelledikleri oldu tabi.Ama suriyeden atılan bir füze boş araziye düştü.Bu boş arazi israil toprakları içinde yer alır.Araştır istersen.Bu gün oaraya düşen füze yarın israilin yerleşim birimine de düşer.Yani engellenemeyen füzeler.Hani israiin arrow füze savunma sistemi çok gelişmişti.İsrail zaten hava savunma sistemlerini deniyor.Ama içindeki korku endişe devam ediyor.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes sussun. Güvenlik uzmanımız konuştu... Bak arkadaş bir sistem çok iyi de olsa bütün füzeleri engeller diye bir şey yok. Hava savunma sistemleri pahalı. Boş araziye düşecek bir füzeyi neden vursun ki?
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede kaybolduğunu kabul ediyor ama vurulduğunu etmiyor.Herhalde gökten elleriyle alıp saklamşlar.İsrail bu kadar gülünç işte. Suriye hava savunması düşürdü.Bazı yorumcular hala suriye rejimi ve esadı dost bilsinler.Merak ediyorum acaba ne zamana kadar kendilerini kandıracaklar?Bakalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!