Yemen'de cuma namazında silahlı saldırı!

Husiler ve devrik lider Salih yanlılarının, hükümet güçlerinin cuma namazı kıldığı sırada düzenlediği silahlı saldırıda 2'si asker 6 kişi öldü, 4'ü asker 9 kişi yaralandı

Yemen'de cuma namazında silahlı saldırı!
Yemen'de cuma namazında silahlı saldırı!
GİRİŞ 14.04.2017 21:12 GÜNCELLEME 14.04.2017 21:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yemen'in Şebva kentinde Husiler ve devrik lider Ali  Abdullah Salih yanlılarının, meşru hükümet yanlısı askerlere cuma namazı  kıldıkları sırada düzenlediği silahlı saldırı sonucu 2'si asker 6 kişi öldü, 4'ü asker 9 kişi yaralandı. 

Yemen ordusunda Enformasyon ve İzleme Ofisi yetkilisi Macid Amir, AA  muhabirine yaptığı açıklamada,  kentin Useylan ilçesinin batısındaki Es-Sagıyye  bölgesinde çok sayıda Husi ve Salih yanlısının, hükümet yanlısı askerlere  bulundukları cephede cuma namazı kıldıkları sırada silahlı saldırı düzenlediğini  belirtti.
 
Askerler ile saldırganlar arasında çıkan çatışmaların saatlerce  sürdüğünü ifade eden Amir, "Çatışmalarda güvenlik güçlerinden 2'si hayatını  kaybetti, 4'ü yaralandı. Saldırganlardan ise 4 kişi öldü, 5'i yaralandı" dedi.

YORUMLAR 7
  • HamidiyeSüvarisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu iran münafığının siyonizme hizmet etmekten başka işi yokmu. Inşallah bir Yavuz daha çıkar da bunlara haddini bildirir.
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    iranın belasını ver ALLAHım
    Cevapla
  • Deli Çavuş 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım şu terör belasını müslümanların başına musallat edenleri kahru perişan eyle.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 7 yıl önce Şikayet Et
    Cahiliye dönemi arapları bile haram aylara hürmet edip bu aylarda savaşmazlarmış. Bu nasıl bir tarifsiz cahiliyettir ki puta tapanlardan daha aşağılık olunuyor! esfel-i sâfilin denenler böyleleri olsa gerek... Rabbim, ıslah olmamız için bize irade ver! Rabbim, bizi ümmet olanlardan eyle!
    Cevapla
  • öğretmen 37 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım fitneci münafik İran ı ve şîayı kahreyle! Âmin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması