Beklemediği yerden büyük darbe! 9 adamı kaçırıldı

Barzani ailesine ait olduğu bilinen Korek Telekom'a silahlı saldırı düzenlendi. Ülkenin güneyindeki bazı şehirlerde internet bağlantısı kesildi.

Beklemediği yerden büyük darbe! 9 adamı kaçırıldı
Beklemediği yerden büyük darbe! 9 adamı kaçırıldı
GİRİŞ 14.10.2017 13:35 GÜNCELLEME 14.10.2017 13:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Irak'ın Babil vilayetinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'ye yakın ''Korek Telekom'' isimli cep telefonu operatörüne saldırı düzenlendiği ve 9 çalışanın kaçırıldığı bildirildi.

Korek Telekom ofisinden yapılan yazılı açıklamada, ''Silahlı bir grup dün akşam saatlerinde Babil kent merkezi Hille'deki Korek Telekom operatör merkezine saldırı düzenledi. Saldırıda operatör merkezi tamamen hasar görürken, aralarında 2 mühendisin de olduğu 9 çalışanımız kaçırıldı.'' denildi.

Açıklamada, söz konusu saldırı sonrası Babil ve ülkenin güneyindeki Necef, Kerbela, Divaniyye ve Musenna vilayetlerinde internet bağlantısının kesildiği kaydedildi.

Erbil merkezli Korek Telekom'un Barzani ailesine ait olduğu biliniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 31
  • Dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat!!! Kuzey ıraktan son çete saldırılarında şehit olan asker ve korucuların intikamı barzani ailelerinden alınacaktır.
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatihin torunlari asillarina dondu Muhammedin ordusundaki merkezde su an turkler var simdi sira islamin bekcisi dogunun sultani haclilarin korkulu ruyasi selehaddinin torunlarinda yerleri sag cenah bos ya gelip sag cenahta islami savunacaklar yada gidip yahudilere kapi kulu olacaklar bize iyi baksinlar bizim basimiza gelenlere cunku eger bugun yerlerine donmezlerse bir daha asla donemeyebilirler
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    barzanin mezhebide, dinide, ırkıda yahudiliktir kürtleride israile hizmet için kullanmaktadır. fetönün türklüğü ve müslümanlığı neyse barzaninin kürtlüğü ve müslümanlığıda odur yani yahudilere hizmettir. sözde kürtlere özgürlük özde ise kürtleri yahudilerin uşağı ve kölesi yapmak onlara hizmet ettirmektir. bu gün ırak, iran, türkiye dahi emperyallere direnmekte zorlanırken sen bir avuç peşmerge ile nasıl özgür devlet kuracaksın.
    Cevapla
  • Kazcı 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrailde Yahudi-Kürt Barzan kabilesi olduğunu bilmeyenler konuşuyor.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    mossad ajanlarıyla yıllar önce çekilmiş fotoğrafları yayınlanmadımı ABD ve israilin talimatları doğrultusunda hareket edip islam aleminin yarısından fazlasını karşısına almadımı bunuda ırkçılık adına ve siyonistler lehine yapmıyormu. kan akmasa nifak çoğalacak kan aksa müslüman kanı akıttıracak. osmanlı padişahları devlet ikiye bölünüp müslüman kanı akmasın diye kendi evlatlarını öldürtmüşler sen ne zannediyorsun fitne ve fesadın büyüklüğünün farkındamısın DAEŞ de müslümanım diyor fetöde müslümanım diyor. doğrusunu Allah bilir ama bizler söylediklerini ve yaptıklarını karşılaştırarak zahiren karar veririz.
    Cevapla
  • ilginç olan ne 6 yıl önce Şikayet Et
    Barzani yahudi değilse yorumcunun dininin tehlikede olması. Yorumlarımıza dikkat etmeliyiz. Barzani yanlış yolda olabilir ama dini olarak Müslüman olduğunu biliyoruz.
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk yapmıştır. Türkiye de bu tür eylemleri pkk yapar.
    Cevapla
  • fani 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumları okuyunca demekki müslüman kılıklı insanlardan hayır gelmez türkiye iran ve digerleri.musul ve çevresini alt üst eden tek derdi sunniler olan haşbi şabi ve şia,lar bu son daiş olaylarından musul ve çevresinden 150 bin,in üzerinden insanları katlettiler abd desteğiyle... kalan siviller barzaniye sıgındılar şu an tek güvenli yer barzani bölgesi sunniler için ama mesele kürt olunca islam ortadan kalkıyor irancı ve haşbi şabi destekçisi olunuyor bizim milliyetçilerimizde hala türk kürt kardeştir diyor sadece haşbi şabinin sunnilere nasıl işkence ettiklrini youtubeden baksınlar.
    Cevapla
  • Alin 6 yıl önce Şikayet Et
    PKK'nın katlettiği Türkmenlerden de bahset biraz ! Haşdi Şabiyi savunan yoktur. Ama bu ülkede sırtlarını biryerlere dayayanlar çoktur.
    Cevapla
  • tabi tabi 6 yıl önce Şikayet Et
    kurtler canimiz kardesimizdir. Yahudi hizmetkari olanlar ise isterse babamin oglu olsun acimam. Ey barzani ve pyd pkk hdp tayfasi size buyuk israili kurdurtmayacagiz. Yahudiler sizi kole yapip filistine cevirmeden uyanin artik.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu savaş kürt, türk, arap, alevi sünni savaşı değil bu savaş haçlı siyonist ittifakına karşı yani israilin emrindeki emperyalist ABD ye karşı verilen bir savaştır yorum okumadan yazmadan önce siyaseti öğren fetöde türk ve müslüman görünümlü barzanide kürt ve müslüman görünümlü ama her ikiside siyonizme hizmet ediyor. burada ne olduğun ne göründüğün değil neye hizmet ettiğin önemli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti