Almanya'dan flaş karar! Durdurmuştu tekrar başladı

Federal Almanya Silahlı Kuvvetleri, peşmergeye yönelik yürüttüğü askeri eğit-donat çalışmalarına tekrar başladı.

GİRİŞ 23.10.2017 12:10 GÜNCELLEME 23.10.2017 12:35
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

IKBY yönetiminin bağımsızlık referandumu kararının ardından Alman hükümetinin aldığı eğitimi durdurma kararı kısa sürdü.

ALMANLARIN BAHANESİ DEAŞ

Almanya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Jens Flosdorff da, Kerkük'te yaşanan gerilim sebebiyle geçen hafta durdurulan terör örgütü DEAŞ'a karşı sürdürülen mücadele çerçevesinde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) güçlerine Alman askerlerinin verdiği eğitimin pazar günü yeniden başladığını belirtti.

"DURUMU YAKINDAN İZLİYORUZ"

Irak halkının geleceği için bu ülkenin bütünlüğünün korunmasının da Almanya için her zaman çok önem taşıdığını ifade eden Flosdorff, Irak'taki durumu yakından izlediklerini kaydetti.

Türkiye'ye verilmeyen Alman silahları peşmergeye verildi

YORUMLAR 18
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    ab ve abd resmen alenen bize saldirma planlari icindeler bizimkiler de ab ye tam üyelik pesinde abd ye incirlik sonuna kadar acik sonra da 3500 tir verdiler diye bagiriyoruz kopacak sa kopsun ya nato dan ab den ayriliyoruz deyip kapilari acin abd yi kovun savasacaksakta adam gibi savasiriz ama dostumuz diyoruz hainlik icindeler
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir ikigündür abd nin gizli destegiyle ypg Türk askerine saldirma palnlari konusuluyor durupduruken alamnlar da iptal ettigi oyuna geri döndüler hedefte türkiye olunca oyunda bizde variz demeye basldilar KUYRUK acisi merkelin ki bize verilmeyen silahlar pkk ya bagislaniyor almanya apo posterleri aciyor tüm bunlarin bir anlami olsa gerek TÜRKIYE DÜSMANLIGI ben olsam incirlik i abd ye kapatir deas la mucadele diye rus ve iran ucaklarini incirlik e derhal yerletirir abd ye de müttefik im dedigin pyd ypg tek bir askerime saldirsin bölgede senin askerin var demem yerle bir ederim o ypg bölgesini diye resti cekmeli
    Cevapla
  • ferhat s 6 yıl önce Şikayet Et
    emir amerikadan geldi SIKIYSA uymasin
    Cevapla
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorum. Bunlar barzani bölgesine nereden geçiyor? Hani hava sahaları kapalıydı! Neler oluyor. Irak bu konuda ne kadar ciddi.Bir yerde sıkıntı var. inşallah yanılıyordurum..
    Cevapla
  • Destekci 6 yıl önce Şikayet Et
    Huylu huyundan vaz geçemiyor işte ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...