Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le Kudüs'ü görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Başkanı Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede, Kudüs konusundaki son gelişmeler hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le Kudüs'ü görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le Kudüs'ü görüştü
GİRİŞ 07.12.2017 20:38 GÜNCELLEME 07.12.2017 21:35
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, Kudüs konusundaki son gelişmeler hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

 

ERDOĞAN: BÖLGEDEKİ İSTİKRAR OLUMSUZ ETKİLENECEK

İsrail'in 1980'de aldığı Kudüs'ü ilhak kararının, uluslararası toplum ve BM tarafından reddedilmiş olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD yönetiminin attığı son adımın bölgedeki barış ve istikrarı olumsuz etkileyeceğini vurguladı.

PUTİN: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Rusya Devlet Başkanı Putin de aynı görüşleri paylaştığını ifade ederek BM Güvenlik Konseyi nezdinde bu hususların takipçisi olacaklarını belirtti.

İki lider, ikili ve uluslararası konularda görüş teatisi için yakın temasta olma konusunda da mutabık kaldı.

YORUMLAR 38
  • karadenız 6 yıl önce Şikayet Et
    bu arada afrını ve mumbıc unutulmasın.unutturulmaya ve ılgıyı baska yerlere de kaydırmaya calısıyorlar.buz mıllet olarak 80 mılyonuz.her bırımız bır tarafa bakar ve gorur.unutmayız.
    Cevapla
  • Murat Sahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Once ekonomik savas, dikkat etsin tum muslumanlar bir sene, abd ve israil uretimi birsey kullanmasin, nasil yola geliyorlar.
    Cevapla
  • balıkesirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Reiss dünya senden korkuyor. Allahına kurban senin be.. Reisim bu vatana nükleer silahlar şart aman diyorum hızlı birşekilde yapılmalı.
    Cevapla
  • kayra-keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    nükleer silahlar şart ve acil üretilmelidir ama yarın bile çok geç.
    Cevapla
  • MuRaT 6 yıl önce Şikayet Et
    Trump kudüs olayını Türkiye'yi afrinden yani suriyedeki pkk dan uzak tutmak için öne sürdü. Afrinde pkk yı vurursak pkk da biter, trumpda biter, amerikada biter, kudüs olayıda biter. AFRİNDEKİ PKK YI BİR AN ÖNCE BİTİRMEMİZ ŞART...
    Cevapla
  • Mehter 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugun kudüs yarın ermeniler daglık karabagı hristiyanlar ayasofyayı isticekler müslümanlar nenzaman uyanacak REİS İLŞİKİLERİ KOPARTIRIZ DİOR İSRAİL KUDUS HAYALİMİZ TÜRKİYE TERCİH EDERİZ DİOR BU ADAMLARI LAF DEFİK İCRAT DURDURUN YA FİLİSTİN ÜZERİNDEKŞ İŞGALİ BİTŞRŞCEK YADA MÜSLÜMAN ÜLKELER SAVAŞ AÇACAK GELEN GELİR GELMEYEN GELMEZ AYASOFYADA DERHAL İBADETE AÇILMALI REİS DUY BUNU KÜÇÜK İSRAİL MİLYARDAN KORKMUYOR BİZ KİMDEN KORKUYORUZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber