Rusya'dan ABD'ye: Bu açıklamalardan endişeliyiz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'ABD'nin Suriye'de sınır güvenliği gücü oluşturulması konusundaki çelişkili açıklamalarından endişe duyuyoruz' dedi.

GİRİŞ 19.01.2018 22:00 GÜNCELLEME 20.01.2018 09:22
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, BM Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"ABD'NİN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALARINDAN ENDİŞE DUYUYORUZ"

Suriye'deki gelişmeleri değerlendiren Lavrov, ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde "sınır güvenliği gücü" oluşturulmasına ilişkin yaptığı farklı açıklamalarla ilgili bir soruyu "ABD'nin Suriye'de sınır güvenliği gücü oluşturulması konusundaki çelişkili açıklamalarından endişe duyuyoruz. ABD, Suriye'de alternatif bir güç oluşturmaya çalışıyor ve bu da Suriye'nin toprak bütünlüğü konusunda daha önce verdiği sözlerle çelişiyor." şeklinde cevaplandırdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    bakıyorumda sürekli haberlerde rusları karalama kampanyası yürüten paralı yorumcular var.bakın arkadaşlar ruslar ne kadar kötü olursa olsun amerikadan iyidir. kimse farkında deil ama rusya diye bir ülke olmasaydı değil bugün 50 sene öncesinden türkiyeye saldırırdılar abd ve ab.bunu buraya yazıyorum ve altına imza atıyorum.abd ve ab herzaman kalbinin derinliklerinde rus korkusu taşır.
    Cevapla
  • köyün hocası 6 yıl önce Şikayet Et
    abd piyasada yokken biz ruslarla defalarca cenk ettik.. düşmanın iyisi kötüsü olmaz.. konjonktüre göre birbirine karşı kullanabildiğin kadar "dost" olursun.. bkz.. ABDÜLHAMİT HAN hz.
    Cevapla
  • Haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Cibanin başi.
    Cevapla
  • Curudiy 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd dūşman belli.ama bu bölgeyi esadi devirmeyip bu hale getiren siz rusya tehlikenin taa kendisisiniz.Haci molla rahmetli kore gazisi derdi.oğul rusdan dost ve arkadaş olmaz.
    Cevapla
  • arda 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiye rusyanin agzina bakiyo
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Ha şöyle yola gelinn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor